Πρόσκληση σε επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας για συμμετοχή στην έκθεση FRESKON 2024

Στην Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών «FRESKON 2024», που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως και τις 13 Απριλίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο, στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της ΠΔΕ.

Στόχος της συμμετοχής είναι η προβολή των αγροδιατροφικών προϊόντων και από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, αναδεικνύοντας την ποιότητα και την μοναδικότητα τους σε νέες αγορές του εξωτερικού αλλά και στην εσωτερική αγορά.

Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον προκρατημένο χώρο και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης περαιτέρω τ.μ. στην Έκθεση, η επιλογή θα γίνει με κλήρωση και με βάση την ισομερή εκπροσώπηση των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων (Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας) για την ανάδειξη όσο το δυνατόν περισσότερων κατηγοριών τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις από την Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που επιθυμούν την προβολή των προϊόντων τους μέσω του εκθεσιακού περιπτέρου της ΠΔΕ, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως και 26 Φεβρουαρίου 2024, επικοινωνώντας με το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Ανδρέα Φίλια στο email:  a.filias@pde.gov.gr (όπου θα αναγράφουν την επωνυμία τους, την έδρα τους και την κατηγορία των προϊόντων τους) ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2613-613276, 2613-613225.

Προηγούμενο Συχνές Ερωτήσεις – Απαντήσεις για τη Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας