Στις 7 Φεβρουαρίου η 1η Διαδικτυακή Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας Τουρισμού της ΔΥΠΑ Work in Greece – Fiλoξeniα

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή πλατφόρμα European Online Job Days και επικεντρώνεται αποκλειστικά στους κλάδους του τουρισμού, της φιλοξενίας και της εστίασης, με στόχο τη διασύνδεση Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών που αναζητούν εργασία με τις επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα που αναζητούν προσωπικό για τη θερινή τουριστική περίοδο 2024.

Οι τουριστικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μπορούν άμεσα να δημιουργήσουν το προφίλ τους (εγγραφή ή είσοδος) και να αναρτήσουν τις θέσεις εργασίας έως και την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 80 επιχειρήσεις που προσφέρουν περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες που αναζητούν εργασία έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν ή να συνδεθούν δωρεάν στην πλατφόρμα καθημερινά και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με στόχο να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, να βρουν ευκαιρίες απασχόλησης, να ενημερωθούν για την αγορά εργασίας της Ελλάδας και να συνομιλήσουν με τους εργοδότες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κάθε ενδιαφερόμενος/η θα μπορεί να:

  • παρακολουθήσει παρουσίαση για την Αγορά Εργασίας της Ελλάδας στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
  • παρακολουθήσει την παρουσίαση «Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό» στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
  • παρακολουθήσει την παρουσίαση του εργαλείου της Δ.ΥΠ.Α. myDYPAlive
  • βλέπει το προφίλ των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό και τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας.
  • πραγματοποιήσει επιτόπου διαδικτυακές συνεντεύξεις με επιχειρήσεις.
  • συνομιλήσει απευθείας με τους εγγεγραμμένους εργοδότες και συμβούλους EURES της Δ.ΥΠ.Α. μέσω του διαδικτυακού εργαλείου live CHAT

 

Περισσότερες πληροφορίες για την μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: https://europeanjobdays.eu/en/event/work-greece-fiλoξeniα

ή να αποστείλετε τα ερωτήματά σας στο email: euresgreecejobs@dypa.gov.gr

Προηγούμενο Έναρξη υλοποίησης των προγραμμάτων αγροτικής κατάρτισης από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας