Συμμετοχή της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στην Έκθεση «Dubai Expo 2020» Δήλωση συμμετοχής έως τις 11 Μαρτίου 2022

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση DUBAI EXPO 2020

 

 

 

 5_F655678986.jpg

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προτίθεται να συμμετάσχει στην διεθνή έκθεση «DUBAI EXPO 2020», από τις 21 έως τις 27 Μαρτίου 2022, στο Ελληνικό περίπτερο. Η έκθεση έχει συνολική διάρκεια 6 μήνες (έχει ήδη ξεκινήσει από την 1η Οκτώβριου 2021) με συμμετοχή από 192 χώρες. Στόχος της διοργάνωσης αποτελεί η ανάδειξη των σύγχρονων προκλήσεων και η προβολή επιχειρηματικών, κοινωνικών και πολιτιστικών καινοτομιών στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης και της συνέργειας μεταξύ των χωρών.

Ως εκ τούτου, η παρουσία της Δυτικής Ελλάδας θα αποτελέσει μία μοναδική ευκαιρία να προβληθεί η ιδιαιτερότητα και μοναδική ταυτότητα της περιοχής μας μέσω της υλοποίησης στοχευμένων εκδηλώσεων που θα αναδείξουν τον τουριστικό προορισμό, τις καινοτομίες, την αγροδιατροφή και φυσικά τους τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις.

Η συμμετοχή μας στη διεθνή έκθεση «DUBAI EXPO 2020» συνιστά μία εξαιρετικά σημαντική market/product positioning καθώς, για πρώτη φορά, θα προβληθεί η περιοχή μας, ως ένας ασφαλής προορισμός, οι ομορφιές της, οι τουριστικές δυνατότητες της και τα προϊόντα, σε διεθνές επίπεδο. Σημειώνεται ότι οι ημερομηνίες συμμετοχής μας, συμπίπτουν με τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και με την τελευταία εβδομάδα της έκθεσης όπου αναμένεται πλήθος κόσμου.

Θεωρούμε σημαντική της συμμετοχή σας στην έκθεση (ελληνική συμμετοχή και επιμέρους εκδηλώσεις), καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε τα προϊόντα και τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και υπηρεσίες. Οι εκδηλώσεις βρίσκονται υπό σχεδιασμό και προγραμματίζεται να συμπεριλαμβάνουν ενδεικτικά μια ημερίδα για τον τουρισμό, καθώς επίσης και για άλλους κλάδους όπου η ΠΔΕ διαθέτει συγκριτικό πλεονέκτημα όπως είναι η αγροδιατροφή, οι καινοτόμες επιχειρήσεις και γενικά οι επενδυτικές προοπτικές στην ΠΔΕ.

 

Τα κόστη μετακίνησης και διαμονής των εκπροσώπων κάθε επιχείρησης, καθώς και τα έξοδα αποστολής των προϊόντων θα καλυφθούν με ιδία δαπάνη.

Παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε μέχρι την 4η Φεβρουαρίου 2022 εάν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας στην έκθεση

 

Με βάση τα παραπάνω, παρακαλούμε τα μέλη μας όπως όποιος/οια το επιθυμεί, να φιλοξενηθεί στους χώρους του περιπτέρου με φυσική παρουσία ή με δυνατότητα παραχώρησης προϊόντων, οπού θα διατεθούν με τη μορφή κεράσματος στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής (τηλέφωνα 2613-620168-620169, e-mail: l.vasileiadis@pde.gov.gr , g.papaspyrou@pde.gov.gr ).

 

Στα παρακάτω link μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το εθνικό περίπτερο το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο της έκθεσης https://greeceexpo2020.com/ και

 

https://www.expo2020dubai.com/en/understanding-expo/participants/countrypavilions/Greece

 

Ευελπιστώντας στη θετική ανταπόκριση της πρόσκλησής μας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΜΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ

Πηγή: ΠΔΕ

Προηγούμενο Πληροφόρηση για το νέο σύστημα κεφαλαιοποιητικής ασφάλισης με ένα «κλικ» στο teka.gov.gr
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488