Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ηλείας σε συνεργασία με το DOCTORSHELLO στην Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras lnnovation Quest – (PATRAS IQ), η οποία διεξάγεται από 25 έως 27 Νοεμβρίου στην Πάτρα.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ CAREPOI: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 8Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ PATRAS IQ

Το Επιμελητήριο Ηλείας σε συνεργασία με το DOCTORSHELLO παρουσιάζει το καινοτόμο σύστημα CarePOI, στην Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras IQ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2023, στους χώρους του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στα πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία θα φιλοξενήσει εκθέτες και διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, το CarePOI μέσω του DOCTORSHELLO, το οποίο συμμετέχει ως εκθέτης, θα παρουσιάσει ένα προηγμένο σύστημα τηλεϊατρικής και κόμβους τηλεμετρίας που θα τοποθετηθούν προσεχώς σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος (POIs).

Το DOCTORSHELLO με τον σχεδιασμό ενός εντυπωσιακού και αλληλεπιδραστικού περιπτέρου, υλοποιημένου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν πώς πλήρη σενάρια τηλεϊατρικής μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της φροντίδας που παρέχεται στους πολίτες μέσα από δημόσιες και ιδιωτικές δομές, να ενημερωθούν για καινοτόμες υπηρεσίες τηλεϊατρικής και να βιώσουν από κοντά, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, σταθμούς τηλεμετρίας που υποστηρίζουν υπηρεσίες τηλεϊατρικής σε πραγματικό χρόνο.

Με τη δέσμευσή μας στην προαγωγή της ψηφιακής εξέλιξης στον τομέα της υγείας, συνεχίζουμε να προοδεύουμε για μια κοινωνία υγιή και συνδεδεμένη. Η συμμετοχή μας στην έκθεση αποτελεί μια επίδειξη πρωτοποριακής τεχνολογίας που επιδιώκει να ανασχεδιάσει τον τομέα της υγείας. Η προσέγγισή μας επικεντρώνεται στην δημιουργία ενός καινοτόμου οικοσυστήματος υγείας που στοχεύει στη βελτίωση της φροντίδας και της επικοινωνίας μεταξύ ασθενούς και επαγγελματιών υγείας.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερό μας για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με το μέλλον της ψηφιακής υγείας και τον τρόπο που το CarePOI μέσω του DOCTORSHELLO συμβάλλει στην διαμόρφωσή του. Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για τη συνεργασία και την υποστήριξη, που συμβάλλουν στην επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Τέλος είναι πρώτη φορά που 7 Επιμελητήρια από την Ελλάδα συνεργάζονται από κοινού στα θέματα προώθησης της Καινοτομίας, με παρουσία σε κοινό εκθεσιακό χώρο που χορήγησε για τον σκοπό αυτό το Επιμελητήριο Αχαΐας. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στον Πρόεδρο του κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα για την ευγενική τους προσφορά.

Προηγούμενο Υλοποίηση μελέτης της διαΝΕΟσις: ΗΛΕΙΑ 2030 – Ανασυγκρότηση με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488