Συμπλήρωση ερωτηματολόγιου από τα μέλη μας, στα πλαίσια του Έργου “EGOV_INNO”, που επιδιώκει να αναπτύξει υπηρεσίες και εργαλεία ηλεκτρονικής διακυβέρνησης προκειμένου να υποστηριχτεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω η επιχειρηματικότητα.

Συμπλήρωση ερωτηματολόγιου από τα μέλη μας, στα πλαίσια του Έργου “EGOV_INNO”, που επιδιώκει να αναπτύξει υπηρεσίες και εργαλεία ηλεκτρονικής διακυβέρνησης προκειμένου να υποστηριχτεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω η επιχειρηματικότητα.

 

 

2_F1382175909.jpg

 

 

Tο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφ. Δ. Ελλάδας, με το ΚΕΠΕ (ως σύμβουλό του), στο πλαίσιο του Έργου “EGOV_INNO” του Προγράμματος «Ελλάδα-Ιταλία 2014-20», επιδιώκει να αναπτύξει υπηρεσίες και εργαλεία ηλεκτρονικής διακυβέρνησης προκειμένου να υποστηριχτεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία στη Δυτική Ελλάδα. 

Στο πλαίσιο αυτό επιθυμούμε να διαβουλευτούμε με τα μέλη μας (ει δυνατόν από κάθε κλάδο οικονομικής δραστηριότητας) προκειμένου να λάβουμε υπόψη τις απόψεις και (ιδίως) τις ανάγκες, ώστε να είμαστε ακόμα χρησιμότεροι στην επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής. 

Σε συνέχεια της διαβουλεύσεως, σας προωθούμε τον σύνδεσμο οπού μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο για την ανάπτυξη ψηφιακών εργαλείων. Όσοι επιθυμούν, να μας επιτρέψουν να συνυπολογίσουμε τις απόψεις τους ως την 20.6.2019. 

Το ερωτηματολόγιο είναι ψηφιακό και ευρίσκεται στον σύνδεσμο 

https://forms.gle/7nj8eQ63oqmXZFwW8.

 

Συμπληρώνεται εύκολα σε λίγα λεπτά.

 

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε μοναδικές απαντήσεις απαιτείται η σύνδεση μέσω google για την συμπλήρωσή του. Η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού για την προσπέλαση ενεργοποιείται αμέσως, είναι σύντομη και ανέξοδη. 

Για να αντιληφτούμε και να σταθμίσουμε σωστά τις προτιμήσεις των ερωτωμένων, παρακαλούμε για την συμπλήρωση όλων των πεδίων. Οι απαντήσεις είναι εμπιστευτικές. 

Προς διευκόλυνση των μελών μας, παρέχουμε και μια σύντομη εισαγωγική παρουσίαση συνημμένη. 

Ο χρήστης πρέπει να κατεβάσει το αρχείο της παρουσίασης στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του για να μπορέσει να ακούσετε την ηχητική παρουσίαση παράλληλα με τις διαφάνειες. 

 

Περισσότερες πληροφορίες 

Δρ. Π. Προδρομίδης 

Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (KEΠΕ)

Αμερικής 11, Αθήνα 10672

Τηλ.: 210-3676412. Τηλ/φικό: 210-3630122.

http://www.kepe.gr/Personal%20GR/prodromidis_gr.htm

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ – «Ενίσχυση επιχειρήσεων του τομέα αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών για την υιοθέτηση συστημάτων και την παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης πληροφόρησης του επιβατικού κοινού και ηλεκτρονικού εισιτηρίου»
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας