Συνάντηση επιχειρηματικών αγγέλων και νεοφυών επιχειρήσεων (startups) στο πλαίσιο του έργου INCUBA

Συνάντηση επιχειρηματικών αγγέλων και νεοφυών επιχειρήσεων (startups) στο πλαίσιο του έργου INCUBA

 

 

9_F1941154912.jpg

 

 

 

 

Το Επιμελητήριο Ηλείας έχει την τιμή να φιλοξενήσει ως κεντρικό ομιλητή, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΑΤΕ), Δρ. Χαρίλαο Λαμπρόπουλο, στη διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ επιχειρηματικών αγγέλων και νεοφυών επιχειρήσεων, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, 13:00-15:00, με θέμα:

«Τρέχουσες επενδυτικές τάσεις και πρότυπα επιχειρηματικότητας για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα.»

Τη συνάντηση θα προλογίσει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Φωκίων Ζαΐμης ,ενώ στο διαδικτυακό πάνελ θα συμμετέχουν επίσης οι:

  • κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας
  • κ. Κωνσταντίνος Τζαμαλούκας, Υπεύθυνος Έργου INCUBA, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
  • κ. Οδυσσέας Ράπτης, Διευθύνων Σύμβουλος E-TRIKALA Α.Ε.
  • κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Πελοποννήσου
  • κ. Διονύσιος Μπριντζίκης, ΚΤΗΜΑ ΜΠΡΙΝΤΖΙΚΗ
  • κ. Γιώργος Χρυσόμαλλος, HIPPOCRATES FARM

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Zoomκαι στοχεύει στην ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης και δυναμικής της ελληνικής startup βιομηχανίας καθώς και στην παρουσίαση καλών πρακτικών αναφορικά με την ανάπτυξη και χρηματοδότηση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών νεοφυών επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εκδήλωση, τον τρόπο συμμετοχής και το πρόγραμμα της συνάντησης παρακαλώ όπως ανατρέξετε στα συνημμένα αρχεία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με κωδικό MIS:5003241και με τίτλο : CROSS BORDER AGRIFOOD INCUBATORS , ACRONYM : «INCUBA» , του προγράμματος Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία Interreg Greece – Italy 2014-2020, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (85%) και από Εθνικούς Πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (15%).

Προηγούμενο Συνοπτικός διαγωνισμός Για την ανάδειξη αναδόχου «για τον έλεγχο χρήσης οικονομικού έτους 2020 από δυο (2) ορκωτούς Ελεγκτές
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας