Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα με εκπροσώπους της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Ηλείας

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα με εκπροσώπους της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Ηλείας

9f738d6bb9db228a2a497e1a3ee4ed48_XL_F42971533.jpg

 

Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και η δυνατότητα αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα με στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Ηλείας. 

«Οι προσπάθειές μας να στηρίξουμε την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας είναι διαρκείς, γιατί όλοι αναγνωρίζουμε ότι ο ρόλος της είναι καθοριστικός διαχρονικά στη διαμόρφωση του οικονομικού και κοινωνικού πλαισίου» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας κατά τη συνάντηση. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της «Αναπτυξιακής» Λευτέρης Βαρουξής και το στέλεχος της εταιρίας Δημήτρης Βαρελάς ενημέρωσαν για τις πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα δράσης που έχει καταρτίσει η «Αναπτυξιακή» του Επιμελητηρίου Ηλείας, καθώς, όπως είπαν, εντείνει τη δραστηριότητά της στην κατεύθυνση της στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας της περιοχής. 

Κύριο θέμα στη συζήτηση ήταν η από κοινού υποβολή προτάσεων σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Ο Περιφερειάρχης αντιμετώπισε θετικά την πρόταση, ενώ από την πλευρά τους τα στελέχη της Αναπτυξιακής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος Διευθυντής του Γραφείου Περιφερειάρχη και ο Σπύρος Παπασπύρου Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού Περιφερειακής Πολιτικής, που είναι αρμόδιο για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Πηγή: www.pde.gov.gr

Προηγούμενο Καινοτομία και επιχειρηματικότητα στον αγροδιατροφικό τομέα – Διασύνδεση μέσω του ευρωπαϊκού έργου BalkaNet
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας