Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας για τη θωράκιση των δομών υγείας του νομού

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας για τη θωράκιση των δομών υγείας του νομού

 

 

IMG_7296_F949445752.jpg

 

 

Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, κα Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Γιάννη Καρβέλη και τον καθηγητή Ιατρικής, κ. Γιώργο Τσουκαλά επισκέφθηκε τη Δευτέρα 08 Αυγούστου 2022 το Επιμελητήριο Ηλείας, όπου είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο.

Αντικείμενο της σύντομης συνάντησης αποτέλεσε το πάγιο αίτημα του φορέα για την θωράκιση των δομών υγείας του νομού, με γνώμονα την ενίσχυση της ασφάλειας των επισκεπτών της περιοχής, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, αλλά και την αύξηση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας έθεσε υπόψιν της Υπουργού για ακόμα μια φορά την ανάγκη ενίσχυσης των δημοσίων δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του νομού, προκειμένου να εξασφαλίζεται η κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού, αλλά και να λύνεται κάθε κοινό πρόβλημα υγείας σε τοπικό επίπεδο, ώστε να αποφεύγεται η μη αναγκαία προσφυγή στα νοσοκομεία και να μπορέσουν τα τελευταία σταδιακά να αποσυμφορηθούν.

Παράλληλα, ο κ. Νικολούτσος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου & Κέντρου Υγείας Κρεστένων, προκειμένου οι επισκέπτες της περιοχής να αισθάνονται ασφάλεια, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα για τη βελτίωση της επισκεψιμότητας ενός ιδιαιτέρως σημαντικού τουριστικού πόλου της Ηλείας.

Από την πλευρά της η κα Γκάγκα δεσμεύτηκε πως θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη (επανα)λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου, ενώ επέδειξε ειλικρινές ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο & Κέντρο Υγείας Κρεστένων, για το οποίο αναμένεται να ληφθούν κατάλληλα μέτρα στήριξης.

Προηγούμενο Παράταση έως 17 Αυγούστου στην υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδότησης θέσεων σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας