Συναντήσεις Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ Πλάτωνα Μαρλαφέκα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Συναντήσεις Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ Πλάτωνα Μαρλαφέκα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

 

 

789_F2062509865.jpg

 

 

 

Μια σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε σήμερα 21/7/2022, ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κύριος Πλάτωνας Μαρλαφέκας στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.  

            

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κύριο Άδωνη Γεωργιάδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό κύριο Νίκο Παπαθανάση, με τους οποίους και συνεργάστηκε για την προοπτική ανάληψης από τον ΕΦΕΠΑΕ σημαντικού μέρους αξιολογήσεων των επενδύσεων του νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

 

Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση και με τον Υφυπουργό κύριο Ιωάννη Τσακίρη με τον οποίον και συζήτησε τις οργανωτικές αλλαγές και τις νέες προοπτικές του ΕΦΕΠΑΕ για την νέα Προγραμματική Περίοδο και τη συνεργασία του με το Υπουργείο σε θέματα που αφορούν το νέο ΕΣΠΑ. Ακολούθησε συνάντηση και με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ κύριο Γεώργιο Ζερβό, στην οποία διευκρινίστηκαν λεπτομέρειες της συνεργασίας στο πλαίσιο της νέας Προγραμματικής Περιόδου που αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.    

      

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ δέχθηκε την ευαρέσκεια και συγχαρητήρια που του απέδωσε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για τις μέχρι σήμερα επιτυχημένες ενέργειες που σημειώθηκαν κατά την χρονιά που πέρασε.

Πηγή: ΕΦΕΠΑΕ

Προηγούμενο Έναρξη Νέου Αναπτυξιακού Νόμου – Την Προκήρυξη για το Καθεστώς «Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα» υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας