ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΦΕΠΑΕ ΚΑΙ ΣΕΣΜΑ

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΦΕΠΑΕ ΚΑΙ ΣΕΣΜΑ

 

12_F257294887.PNG

 

Διεξοδική συζήτηση μεταξύ του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ κου Πλάτωνα Μαρλαφέκα και εκπροσώπων του ΔΣ του ΣΕΣΜΑ (Σύνδεσμος Εταιριών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος) και της ΕΛΕΣΜΑ (Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Μάνατζμεντ) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Απριλίου μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτων Μαρλαφέκας ευχαρίστησε το ΣΕΣΜΑ για την πρόταση του για διενέργεια συνάντησης με σκοπό τη διατύπωση και συζήτηση προτάσεων που θα συμβάλουν στην επιτάχυνση της υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων που έχουν ενταχθεί σε Δράσεις του ΕΠΑνΕΚ και των ΠΕΠ, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020. Ο Πρόεδρος το ΕΦΕΠΑΕ αναφέρθηκε στο σημαντικό διαχειριστικό έργο του φορέα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, τονίζοντας την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ Υπουργείου και ΕΦΕΠΑΕ, αλλά και μεταξύ του ΕΦΕΠΑΕ και των συμβούλων επιχειρήσεων, η οποία έχει οδηγήσει στην επιτυχή διαχείριση των δράσεων της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020.

Οι εκπρόσωποι του ΣΕΣΜΑ και της ΕΛΕΣΜΑ διατύπωσαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία με τον ΕΦΕΠΑΕ, προτείνοντας παράλληλα τρόπους, που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην ταχύτερη, πιο ευέλικτη και αποτελεσματικότερη διαχείριση των ενταγμένων επενδυτικών σχεδίων. Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ τόνισε ότι οι σύμβουλοι επιχειρήσεων με την τεχνογνωσία και εμπειρία τους συμβάλλουν σημαντικά στην στήριξη των επιχειρηματιών και της οικονομίας της χώρας. Επίσης, πρότεινε την έναρξη μιας σειράς συναντήσεων, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα με συμβούλους επιχειρήσεων από όλη τη χώρα με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων υλοποίησης των ενταγμένων επενδυτικών σχεδίων, αλλά και σχεδιασμού προτάσεων για νέες Δράσεις.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ δεσμεύθηκε ότι θα ληφθούν υπόψιν οι εποικοδομητικές προτάσεις του ΣΕΣΜΑ και της ΕΛΕΣΜΑ, προσβλέποντας στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας με τον ΕΦΕΠΑΕ και στην Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.

Πηγή: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ

Προηγούμενο 3η τροποποίηση πρόσκλησης υποβολής προτάσεων χρηματοδοτικής Ενίσχυσης επενδυτικών σχεδίων για τη δράση 1.δε.9α «Παροχή ρευστότητας σε Επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα που επλήγησαν από την πανδημία» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας