Το Επιμελητήριο Ηλείας καλεί τα μέλη του που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της οικοδομής να ενημερώσουν για την πρόθεση συμμετοχής τους στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ 2020.

Το Επιμελητήριο Ηλείας καλεί τα μέλη του που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της οικοδομής να ενημερώσουν για την πρόθεση συμμετοχής τους στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ 2020.

η έκθεση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16 και 18.10.2020 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.

 

 

oikodomi-2020_F1656335157.jpg

 

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, με απόλυτη εξειδίκευση αποτελεί την επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων! Η έκθεση συγκεντρώνει εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των προμηθευτών προϊόντων-υλικών και υπηρεσιών και τις διασυνδέει με ένα απόλυτα εξειδικευμένο κοινό από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, επαγγελματίες, τεχνίτες αλλά και με στελέχη από ελληνικές και διεθνείς κατασκευαστικές εταιρείες. Η ΟΙΚΟΔΟΜΉ παρουσιάζει μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, υλικών,συστημάτων και υπηρεσιών τις λύσεις του μέλλοντος για έναν ολόκληρο κλάδο, είτε αυτά αφορούν επαγγελματική χρήση ή και μεγάλα έργα.

 

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις μέλη μας επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ 2020, να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως 07 Αυγούστου 2020, αποστέλλοντας email στο ilich-gr@otenet.gr.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Γεράνιο Ιωάννη Τηλ. επικοινωνίας 26210-36895

Προηγούμενο Βασικά Σημεία του Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων «Διϋπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς και άλλες διατάξεις»
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488