Το Επιμελητήριο Ηλείας στην Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων «BIOFACH 2024», 13-16/2/2024 – Νυρεμβέργη.

Το Επιμελητήριο Ηλείας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ και τα Επιμελητήρια Αχαΐας & Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στην BIOFACH, στην κορυφαία εμπορική έκθεση βιολογικών τροφίμων που υλοποιείται κάθε χρόνο ανελλιπώς από το 1990.

Η BIOFACH καλύπτει κάθε τομέα Βιολογικών τροφίμων, παρέχοντας μια πλήρη εικόνα των τελευταίων καινοτομιών, προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθε κομμάτι της αλυσίδας εφοδιασμού, έχοντας επιτυχή αναγνωσιμότητα πρόσβασης και δικτύωσης στην παγκόσμια αγορά.

Το βιολογικό προϊόν είναι κάτι περισσότερο από μια ετικέτα ή πιστοποίηση, είναι συνώνυμο της ποιότητας της υγείας  και της υπεύθυνης χρήσης των πόρων της φύσης. Η BIOFACH αποτελεί σημείο συνάντησης εκθετών, εμπόρων, αγοραστών που αντλούν το ίδιο ενδιαφέρον και πάθος για τα βιολογικά προϊόντα, αλληλοεπιδρούν και δημιουργούν  νέα επαγγελματικά μονοπάτια. 2.800 εκθέτες, 35.000 χιλιάδες εμπορικοί επισκέπτες, από 135 χώρες συμμετέχουν, παρακολουθούν, ενημερώνονται δημιουργώντας επιτυχημένα δίκτυα με καθαρό εξαγωγικό προσανατολισμό, αξιοποιώντας πλήρως τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες.

Στην εν λόγω έκθεση, συμμετέχουν από την Ηλεία η επιχείρηση OLIORAMA & Co GP -Μαρία Σπηλιακοπούλου & ΣΙΑ Ο.Ε.

Προηγούμενο Παράταση ως τις 29 Φεβρουαρίου για την εγκατάσταση POS από τους νέους υπόχρεους
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας