Υποβάλετε αίτηση για τα Βραβεία Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς / Europa Nostra Awards 2020

Κάντε αίτηση μέχρι 1 Οκτωβρίου https://bit.ly/2rZm3fE

 

Υποβάλετε αίτηση για τα Βραβεία Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς / Europa Nostra Awards 2020

 

 

callforentries-1920_1080_F1794081271.jpg

Η πρόσκληση για την απονομή των Βραβείων Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς / Βραβεία Europa Nostra (παλαιότερα Βραβεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Βραβείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς / Europa Nostra) έχει δημοσιευθεί.

Τα Βραβεία Ευρωπαϊκής Κληρονομιάς / Βραβεία Europa Nostra – που συγχρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα Creative Europe – απονέμουν μέχρι και 30 εξαιρετικά επιτεύγματα πολιτιστικής κληρονομιάς από όλες τις περιοχές της Ευρώπης κάθε χρόνο. Ο αριθμός των βραβείων κάθε χρόνο θα εξαρτηθεί από τον τύπο και την ποιότητα των ληφθέντων στοιχείων.

Μεταξύ των νικητών, τέσσερα έργα (μία ανά κατηγορία) θα επιλεγούν ως νικητές Grand Prix και ένα θα λάβει το Βραβείο Δημόσιας Λήψης μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Τα εξαιρετικά επιτεύγματα της πολιτιστικής κληρονομιάς θα απονεμηθούν στις ακόλουθες κατηγορίες:

Διατήρηση

Αφιερωμένη υπηρεσία από ιδιώτες ή οργανισμούς

Ερευνα

Εκπαίδευση, κατάρτιση και ευαισθητοποίηση

Επιπλέον, δύο νέα βραβεία ILUCIDARE θα απονεμηθούν το 2020 και το 2021 μεταξύ των υποβληθεισών αιτήσεων. Το πρόγραμμα ILUCIDARE είναι ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Έρευνας και Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Horizon 2020 με στόχο την προώθηση της καινοτομίας και της διπλωματίας υπό την καθοδήγηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ημερομηνία λήξης: 1 Οκτωβρίου 2019

Περισσότερες πληροφορίες και τα έντυπα αιτήσεων διατίθενται στο δικτυακό τόπο των βραβείων European Heritage Awards / Europa Nostra Awards.

 

Τα βραβεία ευρωπαϊκής κληρονομιάς / βραβεία Europa Nostra (παλαιότερα βραβεία ευρωπαϊκού βραβείου για την πολιτιστική κληρονομιά / Europa Nostra) χορηγούνται ετησίως για τον εντοπισμό και την προώθηση βέλτιστων πρακτικών στη διατήρηση της υλικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, την τόνωση των διασυνοριακών ανταλλαγών γνώσεων και την εμπειρία σε όλη την Ευρώπη, για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και της εκτίμησης της ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς και για την ενθάρρυνση περαιτέρω εξαιρετικών πρωτοβουλιών μέσω της δύναμης του παραδείγματος.

Προηγούμενο Πόσο σοβαρός είναι ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης στη δημοκρατία μας | #EUProtects
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488