Όλες οι αλλαγές που θα γίνουν στον εξωδικαστικό

Όλες οι αλλαγές που θα γίνουν στον εξωδικαστικό 

78_F1811503875.jpg

Δύο ζωτικής σημασίας αλλαγές στον νόμο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης των οφειλών των επιχειρήσεων προς εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες και η απαλλαγή της υπό ένταξη επιχείρησης από την προσκόμιση τουλάχιστον 18 δικαιολογητικών (σ.σ.: από το σύνολο των 40 που προβλέπει σήμερα ο νόμος) προωθούνται στο πλαίσιο της τέταρτης αξιολόγησης. 

Οι δύο νομοθετικές αλλαγές που προτείνει η ελληνική πλευρά και οι οποίες θα συζητηθούν με τους επικεφαλής της τρόικας προκειμένου να πάρουν το πράσινο φως στοχεύουν αφενός στη διασφάλιση της επιβίωσης της επιχείρησης που θα ενταχθεί στον εξωδικαστικό και αφετέρου στην επιλογή εμπειρογνώμονα από την πλευρά του Δημοσίου. 

Πατήστε εδώ και διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews.

Πηγή: http://www.enikos.gr

Προηγούμενο Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 5 Μαΐου η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ηλείας για την παρουσίαση του βιβλίου «Το Γεωργικό Επιμελητήριο Ηλείας», η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488