Έρευνα αιγυπτιακής αγοράς τροφίμων

Έρευνα αιγυπτιακής αγοράς τροφίμων

 

 

1089123-cairo-gal-7_F1035573793.jpg

 

Διαβιβάζεται, συνημμένα, έρευνα που πραγματοποίησε το Γραφείο Ο.Ε.Υ. Καΐρου για την αιγυπτιακή αγορά τροφίμων, το καθεστώς και τις διαδικασίες εισαγωγών, τις εισαγωγές και τον ανταγωνισμό, καθώς και πλήρη ανάλυση των ελληνικών εξαγωγών τροφίμων και ποτών προς Αίγυπτο και τις προοπτικές ενίσχυσης της εκεί παρουσίας τους. Η έρευνα συνοδεύεται από: (α) Αρχείο σε μορφή Excel με αναλυτικά στατιστικά στοιχεία των ελληνικών εξαγωγών τροφίμων και ποτών προς Αίγυπτο κατά την περίοδο 2014-2018, καθώς και ανάλυση της ανταγωνιστικής θέσης των σημαντικότερων –εξαγόμενων προς Αίγυπτο- ελληνικών προϊόντων σε σύγκριση με λοιπές προμηθεύτριες χώρες για τα έτη 2017 και 2018, (β) Κατάλογο αιγυπτιακών Αρχών που είναι αρμόδιες για τις προδιαγραφές και τον έλεγχο των τροφίμων κατά την εισαγωγή τους στην Αίγυπτο, (γ) Αρχεία που περιλαμβάνουν καταλόγους εισαγωγέων & διανομέων τροφίμων & ποτών, τροφίμων από Ελλάδα, προϊόντων delicatessen και αλυσίδων σούπερ μάρκετ στην Αίγυπτο. 

Για κάθε περίπτωση, το Γραφείο Ο.Ε.Υ. Καΐρου βρίσκεται στην διάθεση ενδιαφερομένων για την αιγυπτιακή αγορά ελληνικών επιχειρήσεων, προκειμένου να τους παράσχει περισσότερο εξειδικευμένα στοιχεία, ανάλογα με το συγκεκριμένο πεδίο ενδιαφέροντός τους.

Ο Προϊστάμενος

 

Αθανάσιος Μακρανδρέου

Γενικός Σύμβουλος Ο.Ε.Υ. Α’

Προηγούμενο Έργο Refrech Ενημερωτικό πρόγραμμα για την προώθηση των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην εσωτερική αγορά (Γερμανία, Πολωνία και Τσεχία)
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας