Αίτημα παράτασης και αναστολής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών για τις πυρόπληκτες ΔΕ της Αρχαίας Ολυμπίας κατέθεσε το Επιμελητήριο Ηλείας

Αίτημα παράτασης και αναστολής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών για τις πυρόπληκτες ΔΕ της Αρχαίας Ολυμπίας κατέθεσε το Επιμελητήριο Ηλείας

 

 

 

9_F1996185065.jpg

 

 

Το Επιμελητήριο Ηλείας, στην προσπάθεια που καταβάλλει, ως εκ του θεσμικού του ρόλου, να στηρίξει ενεργά τις επιχειρήσεις και τους επιτηδευματίες του τόπου, απευθύνθηκε εκ νέου, με επιστολή του, στον Υπουργό Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα, καταθέτοντας αίτημα εξάμηνης παράτασης της προθεσμίας καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ. οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων με κύρια κατοικία ή έδρα ή εγκατάσταση στις Δημοτικές Ενότητες Αρχαίας Ολυμπίας και Φολόης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Στην επιστολή του Επιμελητηρίου Ηλείας προς τον Υπουργό Οικονομικών υπογραμμίζεται η ανάγκη περαιτέρω στήριξης των επιχειρήσεων των πληγεισών περιοχών, καθότι έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με ιδιαιτέρως αντίξοες συνθήκες, απόρροια των οικονομικών συνεπειών της ενεργειακής και υγειονομικής κρίσης, που έχουν, επί της ουσίας, εκμηδενίσει τα έσοδα από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Το Επιμελητήριο Ηλείας θα παρακολουθεί στενά τις όποιες εξελίξεις, προσβλέποντας στη βέλτιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου έτους και στην άμβλυνση των συνεπειών που αυτές προκάλεσαν στο περιβάλλον, την κοινωνία και τις επιχειρήσεις του τόπου μας.

Ακολουθεί συνημμένη η σχετικη επιστολή

Προηγούμενο Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης στα Γραφεία του ΕΦΕΠΑΕ
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας