“ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!»: Μία πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα τρία Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας για τη στήριξη των επαγγελματιών της περιοχής

“ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!»: Μία πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα τρία Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας για τη στήριξη των επαγγελματιών της περιοχής

 

 

 

12_F1918979141.jpg

 

Ο τόπος σου δημιουργεί, παράγει, αξίζει. Στήριξέ τον!

 

“ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!” είναι το σύνθημα της νέας πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα τρία Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας με στόχο να υπενθυμίσει την αξία της τοπικής αγοράς σε επίπεδο εμπορίου, υπηρεσίας αλλά και μεταποίησης. 

Η νέα κρίση με υγειονομικό και οικονομικό χαρακτήρα διαμορφώνει δύσκολες συνθήκες για όλους και ακριβώς επειδή αφορά τους πάντες, η απάντηση σε αυτή μπορεί να δοθεί από το σύνολο. Από όλους εμάς. 

Ολες οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες της Δυτικής Ελλάδας έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις μέσα από τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα www.agorazoumeedo.gr, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές της περιοχής να απολαύσουν μοναδικά οφέλη μέσω προϊόντων και υπηρεσιών. 

Οι επαγγελματίες μπορούν να αναρτήσουν εντελώς δωρεάν τις προσφορές που επιλέγουν, μαζί με τις βασικές πληροφορίες της επιχείρησής τους συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στην πλατφόρμα www.agorazoumeedo.gr. Πολύ σύντομα η καταχώρηση θα είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες. Επίσης, στην πλατφόρμα οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν το προωθητικό υλικό που προσφέρεται για να κινητοποιήσουν φίλους και γνωστούς στη διάδοση της πρωτοβουλίας ώστε να ενισχύσουν τα αγαπημένα τους τοπικά καταστήματα. 

Όλα όσα χρειαζόμαστε, μπορεί να μας τα προσφέρει ο τόπος μας. Αυτός ο τόπος είναι οι άνθρωποί του και για να ανταπεξέλθουμε απέναντι στις πρωτόγνωρες συγκυρίες πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, αλληλέγγυοι και υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλον. 

Η πρωτοβουλία “ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!” έχει στόχο να δημιουργήσει μια νέα καταναλωτική συμπεριφορά που θα χαρακτηρίζεται από ενσυναίσθηση και κυρίως θα βασίζεται στην επίγνωση πως υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον για να διαμορφώσουμε μια καλύτερη ζωή για όλους μας. 

Η τοπική αγορά χρειάζεται τη στήριξή μας, καθώς όλοι μας είμαστε μέρος της ίδιας αλυσίδας. Κι αυτή η αλυσίδα μπορεί να παραμείνει ισχυρή όσο εμείς την κρατάμε ενωμένη. Για πρώτη φορά, μια καμπάνια υποστήριξης της τοπικής αγοράς λαμβάνει τόσο μεγάλες διαστάσεις καλώντας επαγγελματίες και ιδιώτες, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας να συναντηθούν κάτω από το ίδιο μότο: “ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!”. 

 

“ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!”

W: www.agorazoumeedo.gr

E: info@agorazoumeedo.gr

Προηγούμενο Το αεροδρόμιο του Επιταλίου παίρνει και πάλι ζωή έπειτα από 10 χρόνια εγκατάλειψης
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας