Απολογισμός Διαδικτυακής Πύλης Αgora 2020

Απολογισμός Διαδικτυακής Πύλης Αgora 2020

 

789_F1143673340.jpg

 

 

Η διαδικτυακή πύλη “AGORA” λειτουργεί από το 2007 επιδιώκοντας την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων. Η Πύλη τροφοδοτείται καθημερινά με πληροφορίες από 60 Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών υποθέσεων και προσφέρει στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα ενημέρωση για τις αγορές του εξωτερικού, τις κυρίαρχες τάσεις και τις εκάστοτε ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε αυτές. Η Πύλη διαθέτει μηχανή αναζήτησης και δυνατότητα προσωποποιημένης πληροφόρησης μέσω εγγραφής στο Newsletter. Η Β2 Διεύθυνση Τεκμηρίωσης και Διαχείρισης Ποιότητας του Υπουργείου Εξωτερικών η οποία είναι αρμόδια για την εποπτεία, τον συντονισμό και την αξιολόγηση των Γραφείων ΟΕΥ, είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία της διαδικτυακής πύλης AGORA.

 

Στο περιεχόμενο το οποίο αναρτάται στην πύλη AGORA διακρίνεται σε στατικό (δηλαδή περιεχόμενο το οποίο παραμένει ίδιο) και δυναμικό (δηλαδή περιεχόμενο το οποίο μεταβάλλεται και ενημερώνεται). Σο στατικό περιεχόμενο περιλαμβάνει κείμενα τα οποία περιγράφουν της δομή της Β Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών Οικονομικών σχέσεων και τις αρμοδιότητες των επιμέρους Β Διευθύνσεων.

Στο δυναμικό περιεχόμενο περιλαμβάνει τις κατηγορίες αναρτήσεων των ειδήσεων για την ελληνική οικονομία, της πληροφόρησης των εξαγωγέων, του Ημερολογίου Δράσεων Εξωστρέφειας, των αρχείων πληροφόρησης και των αρχείων Προσφοράς – Ζήτησης Επιχειρηματικής συνεργασίας. Οι δυο τελευταίες κατηγορίες αναρτήσεων τροφοδοτούνται από τα Γραφεία ΟΕΥ.

 

Στα αρχεία πληροφόρησης αποτελούν τη μεγάλη πλειονότητα του αναρτώμενου περιεχομένου στο AGORA…………………….

Περισσότερα στον συνημμένο απολογισμό

Πηγή: www.agora.mfa.gr

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Μέτρα μείωσης ενοικίων και αναστολές ρυθμισμένων φορολογικών οφειλών και για τον μήνα Ιούνιο
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας