Βράβευση του Υφυπουργού παρά το Πρωθυπουργώ κ. Χρήστου Τριαντόπουλου από το Επιμελητήριο Ηλείας!

Τιμητική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας στον Υφυπουργό παρά το Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο , στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα που έλαβε χώρα την Πέμπτη 06 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής, ο Πρόεδρος αλλά και τα παρευρισκόμενα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηλείας ευχαρίστησαν τον Υπουργό για την πολύτιμη συνεισφορά τού, τον ζήλο και τον ενθουσιασμό που επέδειξε καθ΄ όλη τη διάρκεια της κοινής αυτής αναπτυξιακής προσπάθειας, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την μέχρι τώρα εποικοδομητική συνεργασία,  ενώ έθεσαν επί τάπητος κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την Ηλειακή επιχειρηματικότητα.

Ο κ. Τριαντόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηλείας για την πρόσκληση, ανέλυσε, με τη σειρά του, τεχνικές λεπτομέρειες και ενδιαφέρουσες πτυχές των έργων που έχουν υλοποιηθεί μέχρι στιγμής , ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει  τη σημασία της συνεργασίας και του συντονισμού μεταξύ των αρμόδιων φορέων για την ανασυγκρότηση της περιοχής.

Το Επιμελητήριο Ηλείας θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και να παρεμβαίνει καταλυτικά, με στοχευμένες προτάσεις, πάντοτε με γνώμονα την στήριξη της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη του νομού.

Προηγούμενο Ακόμα 477.750,00 ευρώ για την πληρωμή δικαιούχων στο πρόγραμμα Νέων Γεωργών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας