Για πρώτη φορά κάθε επενδυτής θα μπορεί να παρακολουθεί την πορεία της επένδυσής του και να έχει πρόσβαση σε στοιχεία του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων

Για πρώτη φορά κάθε επενδυτής θα μπορεί να παρακολουθεί την πορεία της επένδυσής του και να έχει πρόσβαση σε στοιχεία του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων

 

 

 

 

lipsi_F1699620519.png

 

 

To Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων δημιούργησε, για πρώτη φορά, ειδική εφαρμογή στην διαδικτυακή πύλη εισόδου www.ependyseis.gr, μέσω της οποίας κάθε χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί την πορεία της επένδυσής του και να έχει πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία χρήσης και υλοποίησης του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ).

Επιπλέον, προς διευκόλυνση των υποψήφιων επενδυτών/δικαιούχων προγραμμάτων δημιούργησε τρία ενημερωτικά βίντεο, στα οποία παρουσιάζονται οι πιο συνηθισμένες ερωτήσεις για το ΠΣΚΕ.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι επενδυτές, εδώ και χρόνια, είναι η έλλειψη πληροφόρησης για την εξέλιξη των επενδύσεών τους σε σχέση με τις κρατικές ενισχύσεις. Από σήμερα, το χρόνιο αυτό πρόβλημα λύνεται, καθώς η ΜΟΔ προχώρησε σε δύο σημαντικές παρεμβάσεις: από τη μία παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο όλου του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων και της υποθέσεως του καθενός επενδυτή ξεχωριστά και από την άλλη δημιουργήθηκαν τρία ενημερωτικά βίντεο για να βοηθηθούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν εύκολα χρήση του Πληροφοριακού μας Συστήματος. Έτσι, παράλληλα με τη γενική ψηφιακή ωρίμανση του κράτους προχωράμε και στην ψηφιακή ωρίμανση των επενδύσεων».

Προηγούμενο «Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου στο πλαίσιο έρευνας για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας