Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση της Μελέτης για την «Σιδηροδρομική Γραμμή Πάτρα-Πύργος-Καλαμάτα».

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση της Μελέτης για την «Σιδηροδρομική Γραμμή Πάτρα-Πύργος-Καλαμάτα».

ergose_F309888444.jpg

Σε ανοικτή εκδήλωση που έγινε στον Πύργο Ηλείας, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την ΕΡΓΟΣΕ, παρουσιάστηκε η μελέτη για τη «Σιδηροδρομική Γραμμή Πάτρα-Πύργος-Καλαμάτα» στους φορείς και τους πολίτες της περιοχής.

Η παρουσίαση της μελέτης είχε συμφωνηθεί στα πλαίσια της συνάντησης μεταξύ του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, με την ηγεσία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα στις 13 Νοεμβρίου 2015.

«Η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Πάτρα – Πύργος – Καλαμάτα, που έχει κλείσει εδώ και τόσα χρόνια, αποτελεί μείζονος σημασίας ζήτημα για τη Δυτική Ελλάδα και ιδίως για την Αχαΐα και την Ηλεία. Η ΕΡΓΟΣΕ τήρησε τη δέσμευσή της και παρουσίασε τη σχετική μελέτη στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας την Κυριακή 14/2».

Αξίζει να αναφέρουμε πως η μελέτη αφορά σε μια διαδρομή με σταθμό την Αρχαία Ολυμπία, ενώνει τέσσερα λιμάνια και συνδέεται με το Διευρωπαϊκό Δίκτυο της χώρας”.

Ολόκληρη την παρουσίαση της μελέτης μπορείτε να δείτε πιο κάτω συνημμένη.

 

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΛΕΙΑΣ

Προηγούμενο Μελέτες – Έρευνες εκπονηθείσες για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου με χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ η τακτικό προϋπολογισμό.
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας