Δείτε το ΝΕΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ E-SHOP www.iliagora.gr του Επιμελητηρίου Ηλείας.

Αναβάθμιση ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

14_logo_el_F7219.png

Αγαπητή Επιχείρηση

Σε συνέχεια της συνεργασίας μας για την δημιουργία μιας πρότυπης ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ για τις επιχειρήσεις μας, με χαρά σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα μπορείτε να δείτε και να συμμετέχετε  στο ΝΕΟ αναβαθμισμενο πλήρως E-SHOP www.iliagora.gr .

Ταυτόχρονα, σε συνεργασία και με άλλα Επιμελητήρια, θα ενεργοποιήσουμε και μια ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, στην οποία θα συμμετέχετε αυτόματα, χωρίς καμία δική σας ενέργεια ή απασχόληση. Έτσι υλοποιούμε και τον στόχο μας να δώσουμε, πέρα από την υπάρχουσα τοπική αγορά, και ένα πιο ισχυρό πανελλήνιο κανάλι ηλεκτρονικής προβολής και πωλήσεων.

Αμέσως μετά την ενεργοποίηση των πιο πάνω αναβαθμίσεων, θα επικοινωνήσει μαζί σας εξειδικευμένο στέλεχος της εταιρείας KnowledgeBS, που υποστηρίζει την λειτουργία των Ηλεκτρονικών Αγορών, για να σας ενημερώσει πιο αναλυτικά.

Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε πρόθυμα και δημιουργικά ως καινοτόμοι, στην δύσκολη προσπάθεια του Επιμελητηρίου μας για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεών μας και υποσχόμαστε ότι θα καταβάλλουμε συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για την στήριξη της καινοτομίας και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

Κώστας Νικολούτσος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας

Προηγούμενο Κλαδική Μελέτη Εμφιαλωμένων Οίνων στην Αυστραλιανή Αγορά
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας