Διαδικτυακό Διεθνές Συνέδριο Δικτύωσης στο πλαίσιο του προγράμματος PRONACUL

Το Επιμελητήριο Ηλείας διοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση, στις 22 Μαρτίου 2023, 11:00 – 13:00 , με στόχο την προσέλκυση εκπροσώπων σημαντικών ιδρυμάτων στους τομείς της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και ακαδημαϊκούς και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για να συζητήσουν καινοτόμες ιδέες, βέλτιστες πρακτικές και στρατηγικές για μια βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς διαχείριση των μνημείων πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς .

Το Διεθνές Συνέδριο Δικτύωσης πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου PRONACUL, το οποίο στοχεύει στην προώθηση του αειφόρου τουρισμού στις περιοχές της Αδριατικής και του Ιονίου μέσω της διατήρησης των φυσικών και πολιτιστικών αγαθών. Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, το έργο ανέπτυξε, εφάρμοσε και προώθησε μια κοινή μεθοδολογία για τη διαχείριση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων που βασίζεται σε μια συμμετοχική προσέγγιση προς τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου, τους ομιλητές και τις λεπτομέρειες εικονικής εκδήλωσης, ανατρέξτε στην επισυναπτόμενη ατζέντα ή επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Προγράμματος:

https://pronacul.adrioninterreg.eu/news/pronacul-international-networking-conference

PRONACUL_International_Networking_Conference_Agenda_22.03.2023

Προηγούμενο ΔΥΠΑ : Επιπλέον 284 επιχειρήσεις νέων θα λάβουν επιχορήγηση 14.800 ευρώ
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας