Διευκρινήσεις για τους κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας στο σύνολο της Επικράτειας

Διευκρινήσεις για τους κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας στο σύνολο της Επικράτειας

 

1_F982872438.jpg

Θέμα: «Διευκρινήσεις για τους κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, πως περιγράφονται στην υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 64450- 11.10.2020 κοινή υπουργική απόφαση Β΄4484».

1. Η εφαρμογή των απαιτήσεων για το ποσοστό πληρότητας επί της ωφέλιμης επιφάνειας στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) και όπου αλλού αποτελεί πεδίο εφαρμογής του μέτρου, γίνεται με σημείο αναφοράς τα στοιχεία της άδειας γνωστοποίηση) που ίσχυαν κατά την δημοσίευση της ως άνω αποφάσεως.

2. Το ποσοστό πληρότητας στα ΚΥΕ λογίζεται στο σύνολο της ωφέλιμης επιφάνειας (εσωτερική και εξωτερική) και του αντίστοιχου πιθανού πληθυσμού ή τραπεζοκαθισμάτων.

3. Η ελάχιστη απόσταση του 1,8 μέτρου μεταξύ των τραπεζιών, όπως αυτή ορίζεται για τα καταστήματα του σημείου 15 της παρ.1 του άρθρου 1 της ΚΥΑ Β΄4484-11.10.2020, πρέπει να τηρείται περιμετρικά και προς όλες τις κατευθύνσεις και ανεξαρτήτως της διάταξης των καθισμάτων……………………………..

Περισσότερα στην συνημμένη εγκύκλιο

Προηγούμενο Γ. Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ Γνωστοποίηση διενέργειας τριών (3) Συνοπτικών Διαγωνισμών Επαναλ. Σ.Δ. αναλωσ. υλικών ΜΕΘ για (1) έτος, Επαν. Σ.Δ. υγειονομικού υλικού διαφόρου, Σ.Δ. Αντιδραστ. Ουρολογίας
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας