Ενημερωτικά σεμινάρια καθοδήγησης των επιχειρήσεων-μελών των Επιμελητηρίων για τη συμμόρφωση της λειτουργίας τους σε συνθήκες COVID-19

Ενημερωτικά σεμινάρια καθοδήγησης

των επιχειρήσεων-μελών των Επιμελητηρίων

για τη συμμόρφωση της λειτουργίας τους σε συνθήκες COVID-19

 

 

kee_logo_F2120955046.jpg

 

Το Επιμελητήριο Ηλείας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του για τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής τους σε σεμινάρια που διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Καθοδήγηση των επιχειρήσεων – μελών των Επιμελητηρίων για την συμμόρφωση της λειτουργίας τους σε συνθήκες COVID-19”.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή τριών σεμιναρίων ανάλυσης κινδύνων και μέτρων συμμόρφωσης των επιχειρήσεων αναφορικά με το καθεστώς λειτουργίας τους σε περιβάλλον covid-19.

Τα σεμινάρια αφορούν τους κλάδους της μεταποίησης τροφίμων, του λιανικού εμπορίου και υπηρεσιών και των τουριστικών καταλυμάτων και Εστίασης και στοχεύουν στην ενημέρωση των επιχειρήσεων προκειμένου να μπορέσουν να διαχειριστούν τις συνθήκες λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και μετά από αυτή, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στο στάδιο της προετοιμασίας λειτουργίας τους μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για:

  • τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν κατά το στάδιο προετοιμασίας και επαναλειτουργίας μετά το γενικό απαγορευτικό (lockdown),

 

  • τις συνθήκες λειτουργίας σε περιβάλλον προετοιμασίας από COVID-19, με στόχο την ασφαλή δραστηριοποίησή τους και

 

  • τα βασικά μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον COVID-19.

 

Τα σεμινάρια θα γίνουν Διαδικτυακά στις παρακάτω ημερομηνίες:

 

Λιανικό Εμπόριο και Υπηρεσίες: 12/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.

Μεταποίηση Τροφίμων: 9/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.

Τουριστικά καταλύματα και Εστίαση: 14/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.

 

Για την παρακολούθηση των ως άνω σεμιναρίων, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας εδώ ώστε να σας αποσταλούν το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων κκ. Θάνο Ορκόπουλο και Νίκο Αναγνώστου στα τηλ. 2103387104-6.

Πηγή: ΚΕΕ

Προηγούμενο Διαδικτυακή παρουσίαση της Δράσης “Επιχορήγηση αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων” την Παρασκευή στις 09/07/2021, και ώρα 19:00 με τη Συμμετοχή των Επιμελητηρίων Αχαΐας, Ηλείας & Αιτωλοακαρνανίας
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας