Επιμελητήριο Ηλείας – PRONACUL: 3ο Ενημερωτικό Δελτίο του subcluster “Καινοτομία μέσα από νέες μεθοδολογικές προσεγγίσεις και μοντέλα και το ADRION Branding”

Επιμελητήριο Ηλείας – PRONACUL: 3ο Ενημερωτικό Δελτίο του subcluster “Καινοτομία μέσα από νέες μεθοδολογικές προσεγγίσεις και μοντέλα και το ADRIONBranding

 

 

77_F1535953277_F207001082_F1996404742.jpg

 

 

Στην 3η έκδοση του ενημερωτικού δελτίου θα ενημερωθείτε, μεταξύ άλλων, για την παρουσία του έργου PRONACUL, στο οποίο συμμετέχει το Επιμελητήριο Ηλείας, στο 7ο EUSAIR Forum (16-18.05.2022, Τίρανα, Αλβανία), τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τα προγράμματα ADRION “THEMATIC”, “ADRILINK” και “TRANSFER”, αλλά και για τις προγραμματισμένες δράσεις και εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το προσεχές διάστημα.

Το θεματικό Cluster “Καινοτομία μέσα από νέες μεθοδολογικές προσεγγίσεις και μοντέλα και το ADRIONBranding” εστιάζει στην προώθηση καινοτόμων μοντέλων και νέων μεθοδολογικών προσεγγίσεων για την τόνωση του βιώσιμου τουρισμού στην περιοχή Αδριατικής-Ιονίου καθώς και στην ανάπτυξη του branding ADRION.

Η 3η έκδοση του ενημερωτικού δελτίου είναι διαθέσιμη στο VirtualChamber (VC) του προγράμματος, μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

https://bit.ly/3Fwh2RD

Το Virtual Chamber (VC), το οποίο έχει υλοποιηθεί από το Επιμελητήριο Ηλείας στο πλαίσιο της συμμετοχής στου στο πρόγραμμα, έχει ως στόχο την υποστήριξη των μελών του για την προώθηση και την αειφόρο αξιοποίηση καθώς και τη διατήρηση των προστατευόμενων περιοχών. Το VC, το οποίο κατά βάση θα λειτουργεί ως διαδικτυακή πλατφόρμα, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες δικτύωσης και ανταλλαγής καλών πρακτικών μέσα από την προώθηση κοινής μεθοδολογίας, ενώ προβάλλει δράσεις και εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου.

Προηγούμενο Έναρξη νέου Προγράμματος επιχειρηματικότητας με έμφαση στην ψηφιακή καινοτομία και επιχορήγηση 14.800 ευρώ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 2 Δεκεμβρίου 2022.
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας