Επιτυχής συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ηλείας στη Food Expo 2023

Τις εταιρείες της Ηλείας που συμμετείχαν στην έκθεση Food Expo _ Greece από 18 έως 20 Μαρτίου 2023, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Νικολούτσος Κωνσταντίνος  το Σαββατοκύριακο και να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους τους.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή τους δηλώνουν όλοι οι εκθέτες, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα μεγάλο εκθεσιακό γεγονός με ιδιαίτερο επιχειρηματικό ενδιαφέρον, αφού φιλοξενούνται 960 hosted buyers και υπάρχει προγραμματισμένος μεγάλος αριθμός Β2Β συναντήσεων.

Το Επιμελητήριο Ηλείας στηρίζει την εξωστρέφεια και την επιχειρηματικότητα με κάθε τρόπο, επιδοτώντας τη συμμετοχή των μελών του σε εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στα πλαίσια της φετινής Food Expo πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση με τίτλο «Ο Ηλειακός Αμπελώνας συναντά τον Ηλειακό Ελαιώνα» με σκοπό την προώθηση των Ηλειακών εμφιαλωμένων κρασιών και των ελαιόλαδων.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 19 Μαρτίου σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο HALL 3  αίθουσα Β2Β συναντήσεων, παρουσιάστηκαν τοπικά κρασιά και ελαιόλαδα, η παρουσίαση των κρασιών έγινε από τον γνωστό γευσιγνώστη δημοσιογράφο κ. Σίμο Γεωργόπουλο και των ελαιόλαδών από τον Γευσιγνώστη Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου κ. Νικόλαο Κουτσούκο.

Οι επιχειρήσεις της Ηλείας που συμμετείχαν με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι:

  1. AROMA FARMS ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΑΡΩΜΑΤΩΝ
  2. ΛΑΠΙΘΑΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε.
  3. ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
  4. ΚΑΡΔΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΜ
  5. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. –
  6. ETOS 1929 – ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  7. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ – Γ. ΛΙΑΡΟΜΑΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  8. ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  9. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  10. ΑΔΕΛΦΟΙ Δ. ΚΟΡΟΝΤΖΗ Ι.Κ.Ε.
  11. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΚΟΥΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  12. ΜΑΝΑ ΓΗ
Προηγούμενο Γ.Ν. Ζάκυνθου Πρόσκληση κατάθεσης προσφοράς για την προμήθεια «Γραφικής Ύλης »
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας