Ερωτηματολόγιο για ενεργοβόρες επιχειρήσεις, στα πλαίσια του 11o Forum Ενέργειας

 

logo_F483376035.png

 

 

Εκ μέρους της Επιτροπής Βιομηχανίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, ετοιμάζουμε μια σύντομη παρουσίαση της τρέχουσας κατάστασης που αντιμετωπίζει η Βιομηχανία, σε θέματα Ενέργειας στην Δυτική Ελλάδα. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο 11o Forum Ενέργειας και διοργανώνεται από τον “Σύμβουλο Επιχειρήσεων”, υπό την αιγίδα του ΤΕΕ/ΤΔΕ και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

https://www.forumanaptixis.gr/conference/11oforumenergeias

Καθώς στην Δυτική Ελλάδα βρίσκονται αρκετές βιομηχανίες και δη ενεργοβόρες, θα ήταν μεγάλη μας χαρά, να μας συνδράμετε με την εμπειρία σας και με διαθέσιμα στοιχεία (κόστους, καταναλώσεων κ.α.) ώστε να παρουσιαστεί μια κατά το δυνατόν πλήρης μελέτη τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά.

Σκοπεύουμε να θίξουμε και νομοθετικά ζητήματα, όπως τα εμπόδια για την υλοποίηση net metering σε αρκετές περιοχές, αδειοδοτικά κ.α., την μη ύπαρξη στην ουσία διμερών συμβάσεων PPAs κ.α.

Για την επίτευξη του σκοπού της παρουσίασης, έχουμε ετοιμάσει ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, προκειμένου να μπορέσουμε να ποσοτικοποιήσουμε κάποια μεγέθη.  Παρακαλούμε να συμπληρωθεί έως τις 24/6.

Τέλος, θα ήταν χαρά μας να παρακολουθήσουν τα μέλη σας, τις εργασίες του συνεδρίου, το οποίο εκτός από δια ζώσης, θα προβάλλεται ζωντανά και διαδικτυακά.

 

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EXCEL

ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ EMAIL : panos.k@panagiotopoulos.gr 

 

 

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Κ. Παναγιωτόπουλος

Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ

Επιμελητής Μ.Ε. Βιομηχανίας ΤΕΕ/ΤΔΕ

Αντιπρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ

κιν. 6984616375

 

Προηγούμενο Ξεκίνησαν 15 Ιουνίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ 2022-2023
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας