Η Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Η Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

 

 

 

8_F1715639649.jpg 

 

«Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα  και Καινοτομία  2014 – 2020», έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης: «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων για την απόκτηση νέων  γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε ειδικότητες Υγείας – Ευεξίας – Προσωπικής Φροντίδας» με κωδικό ΟΠΣ 5035123.

Αντικείμενο της Πράξης είναι η παροχή υπηρεσιών κατάρτισης και πιστοποίησης 1.275 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα  όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας, για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων  που θα ενισχύσουν  ουσιωδώς  τη δυνατότητα για την απασχόλησή τους,  την προοπτική βελτίωσης των όρων απασχόλησής τους και την επαγγελματική τους κινητικότητα για την εξασφάλιση των προσφορότερων  εργασιακών  όρων και την προσαρμογή τους στις αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Στα πλαίσια λοιπόν της ενημέρωσης του κοινού  ότι αρχίζει η υλοποίηση της κατάρτισης για την Πράξη με κωδικό ΟΠΣ 5035123 .

Προηγούμενο Απόφασης Έγκρισης Αιτήσεων Χρηματοδότησης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Δράσης «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών»
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας