Η @EU_Commission προκηρύσσει τον διαγωνισμό για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού για το 2023 – Κάντε αίτηση έως 01/06/2022

Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες του έξυπνου τουρισμού

 

 FTldyWRUEAAWsgn_F169369050.jpg

 

Η @EU_Commission  προκηρύσσει τον διαγωνισμό για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού για το 2023 Η πόλη σας προσφέρει καινοτόμες λύσεις στον τουρισμό

Κάντε αίτηση έως 01/06/2022

 

 

Βρείτε τον οδηγό εδώ SmartTourismCapital.eu 

 

 

Μια πρωτοβουλία για την επιβράβευση καινοτόμων και έξυπνων πρακτικών τουρισμού στις ευρωπαϊκές πόλεις

Πρωτοβουλία Έξυπνου Τουρισμού

Η πρωτοβουλία European Capital of Smart Tourism αναγνωρίζει εξαιρετικά επιτεύγματα από ευρωπαϊκές πόλεις ως τουριστικούς προορισμούς σε τέσσερις κατηγορίες: βιωσιμότητα, προσβασιμότητα, ψηφιοποίηση καθώς και πολιτιστική κληρονομιά και δημιουργικότητα. Αυτή η πρωτοβουλία της ΕΕ έχει στόχο να προωθήσει τον έξυπνο τουρισμό στην ΕΕ, να δικτυώσει και να ενισχύσει τους προορισμούς και να διευκολύνει την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υλοποιεί την πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας του Έξυπνου Τουρισμού. Επί του παρόντος χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα COSME και είναι διάδοχος της Προπαρασκευαστικής Δράσης που προτείνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η πρωτοβουλία στοχεύει:

Προάγω

Προωθήστε την πλούσια τουριστική προσφορά των ευρωπαϊκών χωρών και αυξήστε το συναίσθημα των πολιτών να μοιράζονται τις τοπικές αξίες που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Ενισχύω

Ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης καινοτόμου τουριστικής ανάπτυξης στις πόλεις, στα περίχωρά τους και στις γειτονικές τους περιοχές.

Αυξάνουν

Αύξηση της ελκυστικότητας των ευρωπαϊκών πόλεων στις οποίες απονέμεται ο τίτλος και ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης και της δημιουργίας θέσεων εργασίας.

Εγκαθιδρύω

Θέσπιση πλαισίου για την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών μεταξύ των πόλεων και δημιουργία ευκαιριών για συνεργασία και νέες συνεργασίες.

Πληροφορώ

Ενημερώστε τους ταξιδιώτες για τις βιώσιμες και εξαιρετικές πρακτικές τουρισμού στους προορισμούς που επισκέπτονται.

Ενθαρρύνω

Ενθάρρυνση της βιώσιμης κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης σε τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη.

Πηγή: https://smart-tourism-capital.ec.europa.eu/

Προηγούμενο Γ. Ν. Ζακύνθου : Γνωστοποίηση διενέργειας ΠΚΠ για την προμήθεια «Ειδών Εστίασης – Απορρυπαντικά – Απολυμαντικά»
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας