ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ GEA – Κ.Ε.Ε.Ε.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ GEA – Κ.Ε.Ε.Ε.

 

 

6_F680163857.jpg

 

 

 

Επικοινωνούμε μαζί σας εκ μέρους του Οργανισμού GEA GRAMMO-ERATO-APOLLON τoυ μοναδικού Αστικού μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης και Είσπραξης των Συγγενικών Δικαιωμάτων στην Ελλάδα ο οποίος εκπροσωπεί εδώ και 10 χρόνια όλους τους Μουσικούς, Τραγουδιστές και Παραγωγούς, Έλληνες και ξένους.

Σας ενημερώνουμε ότι, υπεγράφη στις 9/6 η ιστορική συμφωνία για τα δικαιώματα μουσικής μεταξύ του GEA και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με την παρουσία και τις ευχές του Υπουργού Ανάπτυξης κυρίου Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία εξασφαλίζει την εδραίωση μακρόπνοων σχέσεων σεβασμού και εμπιστοσύνης μεταξύ των Μουσικών, Τραγουδιστών και Παραγωγών και των επιχειρήσεων των κλάδων της καφε-εστίασης και της διασκέδασης.

Με δεδομένο ότι η καμπάνια έχει τεθεί σε ισχύ από τις 15/06 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15/08, παρακαλούμε πολύ, για την ενημέρωση και διευκόλυνση των επιχειρήσεων μελών σας, να προχωρήσετε στη δημοσίευση της συνεργασίας μας είτε στο site σας είτε στα social media που διαχειρίζεστε.

Προς διευκόλυνσή σας επισυνάπτεται υλικό που έχουμε επιμεληθεί και δημοσιεύσει από πλευράς μας.

Το ενδεικτικό δελτίο τύπου

Το flyer συνεργασίας (εικόνα) , το οποίο εμπεριέχει QR code που οδηγεί στην υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος, με το κάτωθι προτεινόμενο κείμενο

“Η καμπάνια ολικής επαναφοράς των δικαιωμάτων μουσικής στις επιχειρήσεις της χώρας μας, με τη συνεργασία του GEA και της Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας σκανάρωντας το QR code με την κάμερα του κινητού σας και δηλώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα υποβολής

Εναλλακτικά ακολουθήστε το link https://www.geamusic.gr/kampania-olikis-epanaforas/

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα αυτής της νέας αγαστής συνεργασίας μεταξύ μας.

Στη διάθεση σας

Με εκτίμηση

Για τον GEA

Κατερίνα Σαμαρά

Προηγούμενο Γ. Ν. Ζακύνθου Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια Μελανιών.
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας