Κάλεσμα του Επιμελητηρίου Ηλείας για εμβολιασμό όλων των επαγγελματικών ομάδων

Κάλεσμα του Επιμελητηρίου Ηλείας για εμβολιασμό όλων των επαγγελματικών ομάδων

 

 

1_F1726279278.jpg

 

Η επικείμενη επαναλειτουργία των εκπαιδευτικών δομών και η «μεταφορά» των εμπορικών και λοιπόν δραστηριοτήτων από τους υπαίθριους σε εσωτερικούς χώρους, εν όψει έλευσης χειμώνα, ενισχύει τον κίνδυνο περαιτέρω αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων και των θυμάτων από τον κορονοϊό, εάν τα ποσοστά εμβολιασμού εξακολουθήσουν να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.

Σε αυτό το πλαίσιο οφείλουμε ως  επιχειρηματίες και ως πολίτες μιας συντεταγμένης κοινωνίας, όχι μόνο να συμμετάσχουμε στον εμβολιασμό, αλλά και να παροτρύνουμε τους εργαζόμενους και τους συμπολίτες μας να κάνουν το ίδιο,προκειμένου να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία, «χτίζοντας» ένα ασφαλές τείχος ανοσίας απέναντι στον ιό και τις μεταλλάξεις του, αλλά  και να δημιουργήσουμε έναν COVIDFREE προορισμό.

Ας λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη το γεγονός, πως αν δεν ελεγχθεί η διασπορά του ιού, κάθε περιοριστικό μέτρο θα δυσχεραίνει όλο και περισσότερο την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων, δημιουργώντας, εκτός των άλλων και μια ιδιότυπη συνθήκη στρέβλωσης του ανταγωνισμού, καθότι οι επιχειρήσεις που δεν έχουν εξασφαλίσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του προσωπικού τους, δεν θα εκκινούν από την ίδια βάση.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και με αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης, απευθύνουμε, ως Επιμελητήριο Ηλείας. κάλεσμα σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες να σπεύσουν να εμβολιαστούν άμεσα, προκειμένου να διασφαλίσουμε, ως κοινωνία, την απρόσκοπτη εμπορική κι επαγγελματική δραστηριότητα, αλλά και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα κάνουν τον κάθε πελάτη, ταξιδιώτη και εργαζόμενο να νιώθουν ασφάλεια!

Προηγούμενο Καλύτερες και ταχύτερες διαδικασίες επίσημης μετάφρασης μέσω του metafraseis.services.gov.gr
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας