Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε ειδικότητες Υγείας – Ευεξίας – Προσωπικής Φροντίδας, Λήξη Ηλεκτρονικής Υποβολής αιτήσεων: 31/01/2022.

Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε ειδικότητες Υγείας – Ευεξίας – Προσωπικής Φροντίδας, Λήξη Ηλεκτρονικής Υποβολής αιτήσεων: 31/01/2022.

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ 

2_F2118343765.jpg

 

 

 

 

Η Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020», έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης: «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε ειδικότητες Υγείας – Ευεξίας – Προσωπικής Φροντίδας» με κωδικό ΟΠΣ 5035123.

Αντικείμενο της Πράξης είναι η παροχή υπηρεσιών κατάρτισης και πιστοποίησης 1.275 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας, για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που θα ενισχύσουν ουσιωδώς τη δυνατότητα για την απασχόλησή τους, την προοπτική βελτίωσης των όρων απασχόλησής τους και την επαγγελματική τους κινητικότητα για την εξασφάλιση των προσφορότερων εργασιακών όρων και την προσαρμογή τους στις αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Το έργο απευθύνεται σε 1.275 ωφελούμενους σε όλη τη χώρα, εργαζόμενους, του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, ανεξάρτητα από τον κλάδο απασχόλησής τους. Με την υλοποίηση των ενεργειών αυτών αναμένεται οι εργαζόμενοι να εφοδιαστούν με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο χώρο της υγείας – ευεξίας – προσωπικής φροντίδας.

Για το αντικείμενο, τους όρους υλοποίησης του προγράμματος, τις υποχρεώσεις των ωφελούμενων, την κατανομή των καταρτιζόμενων ανά Περιφέρεια, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα απαιτούμενα κριτήρια, την μοριοδότηση, την υποβολή δικαιολογητικών, την διαδικασία υποβολής της αίτησης και κάθε άλλη πληροφορία μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε

Αίτηση για συμμετοχή στην Κατάρτιση στο παρακάτω link.

https://110.neakokkke.net/

Έναρξη Ηλεκτρονικής Υποβολής αιτήσεων: 27/12/2021 και ώρα 00:00:01.

Λήξη Ηλεκτρονικής Υποβολής αιτήσεων: 31/01/2022 και ώρα 23:59:59.

 

Με εκτίμηση

Εκ της Ομοσπονδίας

Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε.

Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας

a: Καποδιστρίου 24, Αθήνα

w: kokkke.blogspot.gr/ e: neakokkke@yahoo.gr

Πηγή: Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε

Προηγούμενο Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης και νέα ευνοϊκά μέτρα για τις γονικές παροχές και την υπαγωγή στη ρύθμιση των 36 ή 72 δόσεων
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας