Νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό – Τίθενται σε ισχύ από το Σάββατο 14/03/2020

Νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό – Τίθενται σε ισχύ από το Σάββατο 14/03/2020

Δήλωση εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα

 

5600c5_deltio_tipou_new_site_12_F1527785823.jpg

 

 

«Καλησπέρα σε όλους. Η εξάπλωση και η διασπορά του νέου κορονοϊού συνεχίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο, στην Ευρώπη και στη χώρα μας.

Μετά από όλα αυτά, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε σήμερα τα εξής περαιτέρω μέτρα για τη μείωση της διασποράς της νόσου στην πατρίδα μας.

Κλείνουν όλα τα εμπορικά κέντρα, όλα τα καφέ, μπαρ και καφετέριες. Όλη η εστίαση, εκτός delivery και take away, ο,τιδήποτε έχει καθίσματα.

Οι βιβλιοθήκες, τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, εξαιρουμένων των ανοιχτών χώρων άθλησης για μεμονωμένη άθληση.

Τα κέντρα αισθητικής.

Παραμένουν ανοιχτά τα τρόφιμα, τα σούπερ μάρκετ, όλη η εφοδιαστική αλυσίδα, το λιανεμπόριο, ιδιαίτερα ό,τι αφορά τα τρόφιμα, τους φούρνους, τα ζαχαροπλαστεία χωρίς τραπεζοκαθίσματα, τα φαρμακεία, τις ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας.

Λαμβάνονται ειδικά μέτρα για δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, ιδιαίτερα αυτούς που νοσούν με σοβαρή ανοσοκαταστολή.

Σας ευχαριστώ.»

Προηγούμενο ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας