Οδηγός : Κατευθυντήριες γραμμές για τους δικαιούχους των Ευρωπαϊκών Διαθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων και συναφών μέσων της ΕΕ

Οδηγός : Κατευθυντήριες γραμμές για τους δικαιούχους των Ευρωπαϊκών Διαθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων και συναφών μέσων της ΕΕ

kathodigisi_F6253.jpg

Η έκδοση «Κατευθυντήριες γραμμές για τους δικαιούχους των Ευρωπαϊκών Διαθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων και συναφών μέσων της ΕΕ» είναι τώρα διαθέσιμη σε 22 γλώσσες.

Αυτός ο νέος οδηγός εξηγεί πώς επιτυγχάνεται αποτελεσματικά η πρόσβαση και χρήση των Ευρωπαϊκών διαρθρωτικών και επενδυτικών ταμείων καθώς και πώς να αξιοποιηθεί η συμπληρωματικότητα με τα άλλα εργαλεία των συναφών πολιτικών της Ένωσης.

Οι σύνδεσμοι που παρέχονται σε όλο το έγγραφο θα επιτρέψουν σε δυνητικούς δικαιούχους να πλοηγηθούν στο λαβύρινθο του υλικού που διατίθεται στο διαδίκτυο, οδηγώντας τους στις πιο άμεσες και χρήσιμες ιστοσελίδες και έγγραφα.

Διατίθεται επίσης ένας ηλεκτρονικός κατάλογος ελέγχου για βοήθεια των δυνητικών δικαιούχων προκειμένου να προσδιορίσουν τις πιο κατάλληλες πηγές χρηματοδότησης.

Δείτε συνημμένα τον Οδηγό στα ελληνικά και τον ηλεκτρονικό κατάλογο ελέγχου.

Πηγή: http://www.enterprise-hellas.gr

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Καταστατικός Χάρτης των Δικαιωμάτων του Επιχειρηματία
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας