Οδηγός χρηματοδότησης CulturEU

Οδηγός χρηματοδότησης CulturEU

 

4_F661192086.jpg

 

 

Ευκαιρίες χρηματοδότησης από την ΕΕ για τον πολιτιστικό και τον δημιουργικό τομέα 2021-2027.

Πηγαίνετε στον οδηγό χρηματοδότησης

Με αυτόν τον διαδραστικό οδηγό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει να διευκολύνει την πρόσβαση στις ευκαιρίες χρηματοδότησης που διατίθενται για τον πολιτιστικό και τον δημιουργικό τομέα από όλες τις πηγές χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι διαθέσιμες για την περίοδο 2021-2027.

Στόχος είναι να βοηθηθούν οι παράγοντες των τομέων αυτών στο να εντοπίσουν τις καταλληλότερες πηγές στήριξης της ΕΕ για τα έργα τους.

Πώς λειτουργεί

Απαντήστε σε μια σειρά ερωτήσεων με βάση τον τομέα στον οποίο εργάζεστε, το είδος του οργανισμού και τη στήριξη που αναζητάτε. Τα αποτελέσματα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να περιορίσετε την έρευνά σας στις σχετικές διαθέσιμες πηγές χρηματοδότησης και προσκλήσεις που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Τα αποτελέσματα θα συνοδεύονται από τους διαθέσιμους προϋπολογισμούς, τη διαδικασία υποβολής αίτησης για τις διάφορες πηγές χρηματοδότησης, και σύνδεσμο προς συγκεκριμένο πρόγραμμα ή τις προσκλήσεις υποβολής προτάσεων.

Πηγή: https://culture.ec.europa.eu/

Προηγούμενο Τουρισμός: Ακτινογραφία της ταξιδιωτικής κίνησης – Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία της ΤτΕ για αφίξεις και έσοδα
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας