Ο Πρότυπος Οδηγός Προνοητικής Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού είναι στη διάθεση των επιχειρήσεων προς χρήση

Ο Πρότυπος Οδηγός Προνοητικής Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού είναι στη διάθεση των επιχειρήσεων προς χρήση

sev_F27270.jpg

Τo έργο «Μελέτη, Ανάδειξη και Προώθηση Πρακτικών Προνοητικής Διαχείρισης των Αλλαγών και Αναβάθμισης των Δεξιοτήτων του _Ανθρώπινου Δυναμικού» εντάσσεται στις δράσεις που αναπτύσσει η ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ για την υποστήριξη του θεσμικού ρόλου του ΣΕΒ και τη διαμόρφωση καινοτόμων πολιτικών που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, βελτιώνουν το επιχειρηματικό περιβάλλον και προάγουν την ανάπτυξη.

Στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη ενός κατάλληλου εργαλείου για ευρεία χρήση από τις επιχειρήσεις, στη μορφή πρακτικού εγχειριδίου.

Έμφαση δίδεται στη σύνδεση μεταξύ των στρατηγικών στόχων της επιχείρησης και του ανθρώπινου δυναμικού, μέσω της ανάπτυξης ενός συστήματος προνοητικής διαχείρισης των επαγγελματικών δεξιοτήτων των εργαζομένων με τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου μέτρων ανάπτυξης, προσαρμογής και μεταφοράς δεξιοτήτων.

Μήνυμα καλωσορίσματος

Ο ΣΕΒ, εκπροσωπώντας το δυναμικό τμήμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας, εργάζεται σταθερά για την ενδυνάμωσή και διεύρυνση της παραγωγικής βάσης, καθώς και για την ενίσχυση του αναπτυξιακού δυναμικού της χώρας, το οποίο μεταξύ άλλων θα στηρίζεται σε κατάλληλα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Με στόχο την ανάδειξη δοκιμασμένων πρακτικών που βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού τους, ο ΣΕΒ υλοποιεί έργο, με τίτλο «Μελέτη, ανάδειξη και προώθηση πρακτικών προνοητικής διαχείρισης των αλλαγών και αναβάθμισης των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού».

Πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα του έργου αυτού θα εξοπλίσουν κατάλληλα την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα στην προσπάθειά της να ασκήσει ουσιαστικότερο ρόλο στη διαμόρφωση πολιτικής για την επιχειρηματικότητα και τα κρίσιμα θέματα του ανθρώπινου δυναμικού.

Χάρης Κυριαζής

Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΣΕΒ

ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Σημαντική ανακοίνωση για όλα τα μέλη μας
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας