Παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προφίλ της Ηλείας

Παρουσίαση μελέτης – οδηγού για το Αναπτυξιακό Προφίλ της Ηλείας

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Κ.ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αναπτυξιακό Προφίλ της Ηλείας

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία

 

 Μελέτη που αφορά το αναπτυξιακό προφίλ του Νομού μας, μέσα από μια προσπάθεια καταγραφής της αναλυτικής κατάστασης των οικονομικών, ιστορικών, κοινωνικών δεδομένων του τόπου σε συνδυασμό με τα φυσικά χαρακτηριστικά του, παρουσίασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Κώστας Νικολούτσος.

Το Επιμελητήριο Ηλείας όπως είναι γνωστό στο πλαίσιο των κινήσεων για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Ηλειακής Οικονομίας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με στόχο πέραν των άλλων, να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο των επιχειρημάτων για τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Νομού μας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην συγκεκριμένη μελέτη, παρουσιάζονται τα πλέον πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία δίνοντας μια αντιπροσωπευτική εικόνα στον αναγνώστη.

Αναλύονται ειδικότερα τομείς όπως η οικονομία, η εργασία, η παιδεία, οι κοινωνικές δομές, η γεωργία κλπ ενώ παρουσιάζονται και δευτερογενή δεδομένα όπως η παραγωγικότητα, η δυναμική και μετατόπιση των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας, οι επενδύσεις κ.α

Αναμφίβολα η προσπάθεια αυτή θα αποτελέσει έναν χρήσιμο οδηγό για όσους ενδιαφέρονται και φυσικά για τα μέλη του ΕΒΕ και η εργασία θα είναι ανοικτή σε βελτιώσεις, διορθώσεις με επικαιροποίηση των δεδομένων ώστε να είναι διαχρινικά έγκυρη.

Προηγούμενο Σε διαβούλευση το Ετήσιο Σχέδιο Δράσης ευαισθητοποίησης πολιτών για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας