Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση Επιμελητηρίου Ηλείας με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Ηλείας

Διαδικτυακή συνάντηση Επιμελητηρίου Ηλείας με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Ηλείας

 

usoop_F1835805122_F928926070.jpg

 

 

Το Επιμελητήριο Ηλείας, στο πλαίσιο των ενεργειών και πρωτοβουλιών στήριξης του Ηλειακού επιχειρείν ενάντια στις συνέπειες της πανδημίας, πραγματοποίησε, χθες, 8/7/2021 και ώρα 21:00 διαδικτυακή συνάντηση, με την συμμετοχή εκπροσώπων του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου, αναφορικά με τα νέα, έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, που ανακοινωθήκαν από την κυβέρνηση, λόγω της αύξησης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Νικολούτσος Κωνσταντίνος , ο Προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου και Μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Ξανθούλης Ηλίας, ο Προέδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλογών Ν. Ηλείας, κ. Καρυώτης Νικόλαος, ο Προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, κ. Σιαψάλης Νικόλαος, ο Προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Ζαρόκωστας Νικόλαος, ο Προέδρος του Εμπορικού, Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Ανδραβίδας, κ. Γυφτοχρήστος Γιάννης, ο Προέδρος του Σωματείου Εστίασης «Διόνυσος», κ. Τζαμαλής Νικόλαος, ο Προέδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κυλλήνης, κ. Κόλλιας Τρύφωνας, η Εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Κρεστένων, κα. Καλογεροπούλου Πηνελόπη και η Εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Λεχαινών, κα. Παπατόλια Αργυρώ.

Η συνάντηση κατέδειξε για ακόμα μια φορά την επιτακτική ανάγκη της εφαρμογής και πιστής τήρησης των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας καθώς και της ενίσχυσης της εμβολιαστικής προσπάθειας, προκειμένου να υψώσουμε τείχος ανοσίας απέναντι στην επιθετικότητα του ιού.

Οι επιχειρήσεις της Ηλείας άλλωστε, έχουν επιδείξει, καθ’ όλη της διάρκεια της πανδημίας, αξιοθαύμαστη προσήλωση στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, προκειμένου να είναι υγειονομικά ασφαλείς, κρίνεται συνεπώς αναγκαία η στοχευμένη παρέμβαση της Πολιτείας, την οποία και καλούμε να πάρει όλα τα νόμιμα μέτρα και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να επιτρέψει την ανέφελη και ασφαλή λειτουργία τους.

Προηγούμενο 1η Απόφαση Έγκρισης Αιτήσεων Χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID-19 (Β κύκλος)»
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας