Πρόσκληση Συμμετοχής στο Τελικό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Έργου In-Tour

Το Έργο In-Tour, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος το Επιμελητήριο Ηλείας, σας προσκαλεί στο Τελικό Συνέδριο του ευρωπαϊκού έργου In-Tour –  “Inclusive Tourism Professions, European Curricula for Accessible Tourism Manager and Frontline Staff”, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του IAAPA Expo Europe στη Βιέννη, της κορυφαίας εκδήλωσης της βιομηχανίας αναψυχής στην Ευρώπη.

Το έργο In-Tour , μια πρωτοβουλία Erasmus+, αντιπροσωπεύει μια συλλογική προσπάθεια μεταξύ εταίρων από έξι ευρωπαϊκές χώρες για να διασφαλιστεί πως ο προσβάσιμος τουρισμός μπορεί να καλύψει ένα κενό στο ευρωπαϊκό σύστημα κατάρτισης και να προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση και κατάρτιση σε φορείς και εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου.

Το Τελικό Συνέδριο του προγράμματος In-Tour σηματοδοτεί το αποκορύφωμα των προσπαθειών και των επιτευγμάτων των εταίρων του έργου, θα περιλαμβάνει δε παρουσιάσεις από βασικούς εμπειρογνώμονες και ενδιαφερόμενους φορείς, οι οποίοι θα μοιραστούν πολύτιμες γνώσεις για τον προσβάσιμο τουριστικό τομέα και τον αντίκτυπο του έργου.

Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε συζητήσεις, να δικτυωθείτε με ομοϊδεάτες επαγγελματίες και να συμβάλετε στην προώθηση πρακτικών τουρισμού χωρίς αποκλεισμούς. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.iaapa.org/expos/iaapa-expo-europe-2023/sessions/roundtable-tour

Βρείτε τις λεπτομέρειες του συνεδρίου παρακάτω: 

 Ημερομηνία : 28 Σεπτεμβρίου 2023

Ώρα : 1:30 μ.μ. έως 3:30 μ.μ. CET

 Προσωπική Συμμετοχή : για όσους προτιμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση αυτοπροσώπως, το πρόγραμμα εξασφάλισε μια ειδική προσφορά για εσάς. Χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό « INTOUR2023 » μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο:

 https://www.xpressreg.net/register/iape0923/landing.asp?sc=&aban=&iq=&vip=&smt=

Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό, θα μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν εισιτήριό σας, το οποίο θα σας δώσει επίσης πρόσβαση στο Expo Show και στο Εκπαιδευτικό Συνέδριο και τις τρεις ημέρες (26-28 Σεπτεμβρίου ). Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στον ακόλουθο χώρο:

 Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Messe Wien , Messepl.1, 1021, Βιέννη, Αυστρία .

Φροντίστε να εγγραφείτε και να κατεβάσετε το εισιτήριό σας εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την εγγραφή σας, επικοινωνήστε με τον κ. Moritz Bartosch στο MBartosch@iaapa.org

 Διαδικτυακή πρόσβαση: εάν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε αυτοπροσώπως ή προτιμάτε να εγγραφείτε εξ αποστάσεως, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_qKJ4lPXLScK-aeuN0h8Hwg .

Μετά την εγγραφή, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που θα περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στο webinar.

Εάν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις προσβασιμότητας ή ερωτήσεις σχετικά με την εκδήλωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ελπίζουμε ειλικρινά να μπορέσετε να συμμετάσχετε μαζί μας και να συνεισφέρετε την προοπτική σας στο διάλογο για τον προσβάσιμο τουρισμό και το μέλλον του στην Ευρώπη.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Τελικό Συνέδριο του In-Tour.

Προηγούμενο Κωστής Χατζηδάκης: Στήριξη των πολιτών με τήρηση της δημοσιονομικής σταθερότητας
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας