Σημεία προσοχής στην υποβολή αίτησης χρηματοδότησης για τη Δράση του ΕΠΑνΕΚ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Σημεία προσοχής στην υποβολή αίτησης χρηματοδότησης για τη Δράση του ΕΠΑνΕΚ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

 

 

03BANNER-539x451ESTIASI-01_F1936040671.jpg

 

 

 

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης στην Δράση «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» είτε για πρώτη φορά, είτε κατόπιν απόρριψης ότι θα πρέπει να προσέχουν τα κάτωθι σημεία προκειμένου να μην απορριφθεί η αίτησή τους:

α) την ορθή υποβολή της ‘Αδειας Λειτουργίας. Να είναι σε επιλέξιμο ΚΑΔ, στη σωστή διεύθυνση και φυσικά στην σωστή επωνυμία με το ανάλογο ΑΦΜ.

β) τις υπεύθυνες δηλώσεις του λογιστή. Είναι απαραίτητη η επισύναψη τους  συμπληρωμένες σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα της πρόσκλησης  και δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αλλοίωση του.

γ) την προσωποποιημένη πληροφόρηση μέσω Taxis  : το έντυπο θα πρέπει να φέρει ημερομηνία εκτύπωσης.

Θυμίζουμε προς όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να υποβάλλουν νέα αίτηση κατόπιν της απόρριψής τους, ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο στη περίπτωση που δεν έχουν προχωρήσει σε ένσταση ως προς την αρχική απόφαση. 

Για κάθε διευκρίνηση μπορείτε να καλέσετε το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στο 8011136300 από τις 9.00 π.μ έως τις 4.30 μ.μ. (Από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση) ή να αποστείλετε e-mail στο infoepan@mou.gr και στα Σημεία Πληροφόρησης του ΕΦΕΠΑΕ & των Περιφερειακών Μονάδων του: www.efepae.gr

Πηγή: www.antagonistikotita.gr

Προηγούμενο Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας