Στην έκθεση Fruit Logistica 2020 στο Βερολίνο για την Ηλεία ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Β. Γιαννόπουλος και ο Αντιπρόεδρος της Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος.

Στην έκθεση FruitLogistica 2020 στο Βερολίνο για την Ηλεία ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Β. Γιαννόπουλος και ο Αντιπρόεδρος της Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος.

 

 

58_F1949012712.jpg

 

Ένα σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με δικό της περίπτερο, στην Διεθνή Έκθεση για Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά «FRUIT LOGISTICA 2021», έγινε με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας, κ. Βασίλη Γιαννόπουλου, στην «FRUIT LOGISTICA 2020» που διεξήχθη στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Ο κ. Γιαννόπουλος βρέθηκε στο Βερολίνο από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενώ στην αποστολή συμμετείχε και ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας και Αντιπρόεδρος της Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος, ανταποκρινόμενος στην ανοιχτή πρόσκληση του κ. Γιαννόπουλου προς τα τρία Επιμελητήρια Ηλείας, Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας. 

Η «FRUIT LOGISTICA 2020», είναι η παγκόσμια κατευθυντήρια έκθεση διεθνούς εμπορίου φρούτων. Πρόκειται για την πιο σημαντική πλατφόρμα επιχειρηματικότητας και επικοινωνίας, όσον αφορά τον κλάδο του εμπορίου φρούτων. Δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες του κλάδου να παρουσιάσουν ένα ευρύ φάσμα παροχών και προϊόντων τους σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση. 

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 3.300 εκθέτες από 93 χώρες, ενώ δεκάδες χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να περάσουν τις πύλες της έκθεσης. Από την Ελλάδα συμμετείχαν 29 εταιρίες, εκ των οποίων οι έξι (6) προερχόμενες από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (3 από την Ηλεία και 3 από την Αχαΐα).

Πηγή: www.patrisnews.gr

Προηγούμενο Αιτήματα συνεργασιών από ευρωπαϊκές επιχειρήσεις – Ενημέρωση μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network.
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας