Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027 σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην ανοικτή ημερίδα διαβούλευσης για φορείς και πολίτες.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027 σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην ανοικτή ημερίδα διαβούλευσης για φορείς και πολίτες.

 

55_F2555022.jpg

 

Στόχος της διαβούλευσης είναι η ενημέρωση για τις διαδικασίες σχεδιασμού και τις προτεραιότητες της περιόδου 2021-2027, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Δυτικής Ελλάδας για τη νέα περίοδο.

Μπορείτε να συμμετέχετε διαδικτυακά στην ημερίδα που διοργανώνεται την Παρασκευή 23 Απριλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των στόχων της Περιφέρειας και συζήτηση με φορείς και πολίτες.

• Για την παρακολούθηση της ανοιχτής ημερίδας διαβούλευσης μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ Δυτικής Ελλάδας όπου θα μεταδοθεί ζωντανά η ημερίδα χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο:

Παρακολούθηση της ημερίδας

• Για τον καλύτερο προγραμματισμό της ημερίδας είναι υποχρεωτική η εγγραφή σας στον κατάλογο ομιλητών χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο:

Εγγραφή στον κατάλογο ομιλητών

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης προτάσεων για τη νέα προγραμματική περίοδο, μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου, το οποίο έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα της διαβούλευσης: pde.espa2127.gr

Η διαβούλευση θα είναι ανοικτή έως τις 15 Μαΐου 2021.

Προηγούμενο O Ψηφιακός Μετασχηματισμός κεντρική επιχειρηματική στρατηγική για 8 στις 10 επιχειρήσεις
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας