Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Διεθνή Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 24 με 26 Μαΐου 2023.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Διεθνή Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 24 με 26 Μαΐου 2023.
99_F-1906666574.jpg
Αξιότιμοι,
Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συμμετάσχει για δεύτερη
συνεχόμενη χρονιά, στη Διεθνή Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και
Καινοτομίας BEYOND 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Μαΐου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (HELEXPO), με κεντρικό άξονα τις ψηφιακές τάσεις της σύγχρονης εποχής που βοηθούν τις εταιρείες να εξελιχθούν καθώς και νέες πρακτικές οι οποίες δύνανται συμβάλουν στη διαφοροποίηση των επιχειρηματικών τους μοντέλων και των παραγωγικών διαδικασιών τους. Ενδεικτικά, κάποιες θεματικές είναι το 5G, η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), οι Τεχνολογίες και Εφαρμογές (IoT), η Εικονική Πραγματικότητα, οι Έξυπνες Πόλεις, η Ρομποτική, η Χρηματοοικονομική Τεχνολογία, το Περιβάλλον και η Τεχνολογία, όπως και η Αγροτική Οικονομία.
Στην περσινή συμμετοχή μας, εκτός από την παρουσίαση του έργου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού φιλοξενήσαμε στο περίπτερό Δήμους, Ινστιτούτα και εταιρείες δίνοντας τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν το ψηφιακό έργο τους και τις καινοτόμες πρακτικές τους σε ένα πολύ εξειδικευμένο κοινό.
Επίσης οργανώθηκαν από την ΠΔΕ δυο θεματικά πάνελ με θέμα: «Η μετάβαση της Δημόσιας Διοίκησης στην ψηφιακή εποχή. Προκλήσεις και ευκαιρίες» και «Ψηφιακός μετασχηματισμός και καλές πρακτικές στην Τοπική αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» με τη συμμετοχή αρμόδιων Αντιπεριφερειαρχών από άλλες Περιφέρειες, Καθηγητών Πανεπιστημίου και εκπροσώπων εταιρειών.
Στο παραπάνω πλαίσιο, καθώς και σε συνέχεια της απρόσκοπτής συνεργασίας μας, αλλά και της μεταξύ μας επικοινωνίας κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να παρουσιάσει με ολοκληρωμένο και γόνιμο τρόπο τις ψηφιακές και καινοτόμες εκφάνσεις της, σας καλούμε όπως συμβάλετε στην ενίσχυση της παρουσίας μας εκεί, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των μελών σας που δραστηριοποιούνται στο τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας.
Ως εκ τούτου, εφόσον ενδιαφέρεστε να ενισχύσετε την προσπάθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σας παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχής σας το αργότερο έως την Παρασκευή 17-02-2023 στην υπεύθυνη υπάλληλο της ΠΔΕ για τη διοργάνωση της έκθεσης, κα Θεανώ Βούρτση, η οποία θα σας ενημερώσει για περεταίρω πληροφορίες όσον αφορά την παρουσίας στο περίπτερο της ΠΔΕ, στοιχεία επικοινωνίας: th.vourtsi@pde.gov.gr , τηλ.: 2613 613623.
Ευελπιστώντας στη θετική ανταπόκριση της πρόσκλησής μας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ &
ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού, Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Προηγούμενο ΕΡΓΑΝΗ : Εγχειρίδιο χρήσης για την επιχείρηση/εργοδότη – Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας (Οδηγίες) Φάση Β’
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας