Τάσεις και εξελίξεις στην αγορά εργασίας ως εργαλείο αναζήτησης εργασίας

Τάσεις και εξελίξεις στην αγορά εργασίας ως εργαλείο αναζήτησης εργασίας

 

7_F840283725.jpg

 

Στο πλαίσιο λειτουργίας των εξ αποστάσεως δράσεων πληροφόρησης του «Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων», σας αποστέλλεται κείμενο πληροφόρησης της ενότητας «Απασχόληση», με τίτλο «Τάσεις και εξελίξεις στην αγορά εργασίας ως εργαλείο αναζήτησης εργασίας», στο οποίο δίνονται πληροφορίες για τα εργαλεία τα οποία μπορούν οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι να αξιοποιήσουν ώστε να παρακολουθούν τις εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς εργασίας (περιζήτητα επαγγέλματα, απαιτούμενες δεξιότητες, πληττόμενοι τομείς εργασίας κτλ.).

Στόχος είναι η έγκαιρη και έγκυρη γνώση ανέργων και εργαζομένων για τα επαγγέλματα που παρουσιάζουν ζήτηση την τρέχουσα χρονική στιγμή. Επιπλέον, οι δείκτες και τα εργαλεία που παρουσιάζονται και αξιοποιούνται στο παρόν κείμενο είναι επικαιροποιημένοι και λαμβάνουν υπόψη τις αλλαγές που επήλθαν στην αγορά εργασίας όπως η ένταξη και ευρεία εφαρμογή της τηλε-εργασίας εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.

 

Πηγή: ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ΔΙΚΤΥΟ

Προηγούμενο Ανακοίνωση παράτασης προθεσμίας 1ης πρόκλησης δημοσίων επενδύσεων της Προτεραιότητας 4 επιχειρησιακού προγράμματος «αλιεία & θάλασσα 2014 -2020»
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας