Το Έργο In-Tour γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού!

Το Έργο InTour γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού!

 

 In-Tour(1)_F1932101700.jpg

Το Επιμελητήριο Ηλείας, στο πλαίσιο συμμετοχής του στο πρόγραμμα InTour, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, με στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για την σημασία του προσβάσιμου τουρισμού.

 

Ο προσβάσιμος τουρισμός #Προσβάσιμος_Τουρισμός είναι ένα κοινωνικό δικαίωμα που αφορά όλους τους πολίτες. Μόνο με την υποστήριξη της προώθησης των προσβάσιμων εγκαταστάσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, ο τουρισμός μπορεί να είναι πραγματικά ανοιχτός για όλους.

 

Το έργο InTour στοχεύει να δώσει στα διευθυντικά στελέχη και το προσωπικό πρώτης γραμμής του τουριστικού τομέα τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή επαρκών και ικανοποιητικών υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες κι επισκέπτες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά  ειδικές απαιτήσεις προσβασιμότητας.

 

Σήμερα, ο εταίρος του προγράμματος @IAAPA θα παρουσιάσει το έργο InTour στο Ινστιτούτο Ασφάλειας IAAPA για την IAAPA Expo, όπου εθελοντές και βοηθοί θα μάθουν περισσότερα για τον τουρισμό χωρίς αποκλεισμούς.

 

Μάθετε περισσότερα για το IN-TOUR και ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις, μέσω του επίσημου ιστότοπου του προγράμματος:

 www.in-tour.eu

 

Κάντε “like” στο Facebook του προγράμματος: @InTourProject​

Ακολουθήστε το  IN-TOUR στο Twitter : @InTourProject

 #InTourProject #IAAPAExpos #AccessibleTourism

Προηγούμενο Επιμελητήριο Ηλείας : Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες» Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα έναρξης 16:00
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας