Το Επιμελητήριο Ηλείας μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για πρώτη φορά στη BIOFACH, τη μεγαλύτερη έκθεση βιολογικών προϊόντων του κόσμου

Στη Νυρεμβέργη, στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων BIOFACH, έλαβε μέρος το Επιμελητηριο Ηλείας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την Αγροδιατροφική Σύμπραξη, τα Επιμελητήρια Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου. Στην συγκεκριμένη έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 2.700 εκθέτες και την επισκέπτονται πάνω από 45.000 ενδιαφερόμενοι από 130 χώρες του κόσμου.

Στο περίπτερο των συνεργαζόμενων φορέων, οι επιχειρήσεις είχαν τη δυνατότητα να προβάλουν τα ποιοτικά και πιστοποιημένα βιολογικά τους προϊόντα και να αναδείξουν συνολικά το αγροδιατροφικό προφίλ της Ολυμπιακής Γης.

Το Επιμελητήριο Ηλείας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προβάλει τον αγροδιατροφικο πλούτο που έχει ο νομός Ηλείας μέσω εκθέσεων και εκδηλώσεων που σχεδιάζει από κοινού με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τα δυο Επιμελητήρια.

Από την Ηλεία συμμετείχε η επιχείρηση OLIORAMA – ΜΑΡΙΑ ΣΠΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Προηγούμενο Τα αγροδιατροφικά προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση «Greek Cultural & gastronomic week» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας