Υπουργείο Τουρισμού : Δήλωσης Εφαρμογής Πρωτοκόλλων Υγειονομικού Περιεχομένου

Υπουργείο Τουρισμού : Δήλωσης Εφαρμογής Πρωτοκόλλων Υγειονομικού Περιεχομένου

 

 

HealthFirst-537x300_F1450170587.jpg

 

 

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Παρατίθενται τα Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων ρυθμίζονται οι απαραίτητες προδιαγραφές για την επαναλειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Συγκεκριμένα αναφέρεται το Σχέδιο δράσης, η Εκπαίδευση προσωπικού, το Σχέδιο διαχείρισης ύποπτου κρούσματος, και ορίζονται οι υποχρεωτικές προδιαγραφές για υπηρεσίες όπως η υποδοχή, η υπηρεσια ορόφου, δωματίων και κοινόχρηστων χώρων καθώς και υπηρεσίες εστίασης και παρασκευαστήρια.

Παράλληλα παρέχεται η προβολή του εκπαιδευτικού προγράμματος για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων.

Η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλους τους εργαζόμενους στα τουριστικά καταλύματα και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία της επιχείρησης

Για υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε email στην διεύθυνση support@healthfirsttourism.gr και τηλεφωνικά στο 6955484238.

Ευχαριστούμε

Πηγή: http://www.healthfirsttourism.gr/

Προηγούμενο Έκδοση αποδεικτικού ενημερότητας ή βεβαίωσης οφειλής από πρόσωπα στα οποία έχει χορηγηθεί παράταση καταβολής ή αναστολή είσπραξης, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό –COVID 19.
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας