3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου από 20 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018 – Δηλώσεις συμμετοχής

3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου από 20 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018 – Δηλώσεις συμμετοχής

Anaptyxiaki-Ekthesi-Mesolongiou_F1593396810.jpg

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συνδιοργανώνει με το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τους Δήμους Αγρινίου και Ναυπακτίας, την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου και την Αιτωλική Αναπτυξιακή, την «3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Λιμανιού Μεσολογγίου κατά το χρονικό διάστημα από 20 Σεπτεμβρίου έως και 23 Σεπτεμβρίου 2018. 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας επιμένοντας στην στρατηγική ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΤΟΠΙΚΑ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ στηρίζει έμπρακτα για άλλη μια φορά τις κοινές Αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, τον σημαντικότατο αυτό εκθεσιακό θεσμό, την ανάπτυξη του τόπου μας και των επιχειρήσεων του Νομού μας, θέτοντας ως ΒΑΣΙΚΟ σκοπό της Έκθεσης την ανάδειξη της καινοτομίας, των ποιοτικών και ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι τοπικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους, τη διεύρυνση των εμπορικών διασυνδέσεων, συνεργασιών και την καταξίωση τους στη συνείδηση του καταναλωτή. 

Βασικοί στόχοι της έκθεσης είναι : 

  1. Η ανάδειξη της ποιότητας, της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας των Αιτωλοακαρνανικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και με την πώληση παραδοσιακών προϊόντων. 
  2. Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας. 
  3. Η εξωστρέφεια των προϊόντων σε όλη τη χώρα και σε χώρες του εξωτερικού. 
  4. Η τόνωση της αγοράς. 
  5. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης και η προβολή του τουριστικού προϊόντος της Αιτωλοακαρνανίας 
  6. Η δημιουργία συνεργατικών επιχειρηματικών σχημάτων (clusters) μέσω της γνωριμίας και της ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ των επιχειρηματιών της Αιτωλοακαρνανίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. 
  7. Η δημιουργία μιας ξεχωριστής γαστρονομικής εμπειρίας που θα δίνει την δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη επαγγελματία και ιδιώτη να γευτεί από κοντά τα προϊόντα του Νομού, να ενημερωθεί αναλυτικά για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τους, γνωρίζοντας τους ίδιους τους παραγωγούς και να αισθανθεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας. 

Κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τιμολογιακή πολιτική θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Σας επισυνάπτουμε την αίτηση συμμετοχής καθώς και το σχετικό ενημερωτικό υλικό ευελπιστώντας στην άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή σας. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Έκθεση, επικοινωνήστε με την κα. Κωνσταντακόπουλου στο 2631025561 & 6906667800 ή στο e-mail: expomess2018@gmail.com 

Για όλους τους ανωτέρους λόγους αλλά και σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς, κόντρα στις οικονομικές συγκυρίες της εποχής, θεωρούμε την συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων του Νομού και όχι μόνο απαραίτητη αν όχι επιβεβλημένη.

Πηγή: Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Προηγούμενο Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή επιχειρήσεων αγροδιατροφικού τομέα στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – 6ο Φεστιβάλ παραδοσιακών γεύσεων ¨Η Ελλάδα στο πιάτο μας ¨
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας