31η “Detrop”, Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας.

 

31η “Detrop”, Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας.

 

 

detrop_2023_sales_kit_gr_page_1_F1778654195.png

 

 

Στις 18-20 Φεβρουαρίου 2023, διοργανώνεται η 31η “Detrop”, Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας, η Μοναδική πιστοποιημένη Διεθνής Έκθεση, κατά τα πρότυπα της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων (UFI), παράλληλα με την 8η “OENOS” Διεθνής Έκθεση Οίνου, από τη ΔΕΘ HELEXPO, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Μια δυναμική βιομηχανία, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική οικονομία και με έντονα χαρακτηριστικά εξωστρέφειας, θα βρεθεί στο επίκεντρο με εφαλτήριο τις δύο εκθέσεις. Προϊόντα από όλη την Ελλάδα, τοπικές παραγωγές, είδη με υψηλή προστιθέμενη αξία, εδέσματα που συνδέονται με ήθη, έθιμα και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής, καινοτόμα τρόφιμα, υψηλών αξιώσεων, κρασιά και αποστάγματα θα δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση του 2023.

Οι εκθέσεις απευθύνονται σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων, brokers, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, καταστήματα ντελικατέσεν και οργανικών προϊόντων, αρτοζαχαροπλαστεία, καφετέριες, Chefs, F&B Managers, sommelier, κάβες κλπ., τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Για τη διοργάνωση του 2023 οι εκθέτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 700 καλύπτοντας πάνω από 25.000τ.μ. σε 7 εκθεσιακά κτίρια. Οι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες θα ξεπεράσουν τους 300 και θα προέρχονται από Αίγυπτο, Η.Π.Α., Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Η.Α.Ε., Ολλανδία, Σαουδική Αραβία και Σουηδία και φυσικά από όλες τις Βαλκανικές χώρες, με τα προκαθορισμένα ραντεβού να ξεπερνάνε τα 5.500. Σεβόμενοι την προσπάθεια και του πιο μικρού παραγωγού, διευκρινίζουμε ότι, όλοι οι εκθέτες ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα των Β2Β συναντήσεων. 

Η κατανομή των εκθεμάτων στα περίπτερα θα είναι η εξής:

 

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΕΚΘΕΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8

ΟΙΝΟΙ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9

ΟΙΝΟΙ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 10

ΟΙΝΟΙ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΟΙΝΟΥ, ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13

ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14

START-UPS, EVENTS AREA

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15

ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ,  ΚΑΦΕΣ, ΡΟΦΗΜΑΤΑ, ΜΠΥΡΕΣ, ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΦΕ

 

Πολλές και καινοτόμες θα είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια των δυο εκθέσεων, οι οποίες θα καλύπτουν πολλά και επίκαιρα ζητήματα του κλάδου των τροφίμων-ποτών & οίνου, με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια.

Με βάση τα ανωτέρω, σας καλούμε να συνδράμετε, για μια δυναμική εκπροσώπηση του Επιμελητηρίου σας, στην πλέον εξαγωγική, και με έμφαση στα ελληνικά προϊόντα, Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΘ-HELEXPO σας προσφέρει έκπτωση 20% επί των αρχικών τιμών (στο ίχνος εδάφους), δωρεάν ένταξη των εκθετών-μελώ σας στις παράλληλες εκδηλώσεις γευσιγνωσίας αλλά και συμμετοχή στα Β2Β συναντήσεων ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων.

 

Με εκτίμηση,

Αράξια Γκαναπετιάν

Event  manager

 

ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ

Διεύθυνση Εκθέσεων

Εγνατία 154 | ΤΚ 546 36 | Θεσσαλονίκη

Τ. 2310 291135 | M. 6972552275

Προηγούμενο Παράταση έως 17 Αυγούστου στην υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδότησης θέσεων σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας